Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie wiem czy to jest opłacalne, ale ostatnio zacząłem expić w m3 wie ktoś i mógłby mi na mapce zaznaczyć gdzie tam expić, ponieważ nic mi przez 5h nie droplo(fms itp.)

Volski666.png

Opublikowano

a ja sie pochwale ze na 35 lv tak dla jaj poszedlem do m3 bo bylem w m2 pod tym teleportem i ok 5min i rib z niedzwiadow ...

najlepiej jest tam na 22/25lv jak sie jest mentalem bo z wszystkich moobow jest szansa na drop :)

HBV27j.png

Opublikowano

walilem tylko niedzwiadki... dziki tez i nic;/

a może mi ktoś na mapce zaznaczyć gdzie najwiecej broni na 30lvl poleci mi na 22lvl??

Volski666.png

Opublikowano

Ogolnie miejsce nie ma znaczenia tylko moby... No wiec tak:

* 7-15 lvl niebieskie przeklete wilki ( lot: fms, jesion, antyk, koziki )

*16-22 lvl czarne niedzwiedzie/czerwone dziki ( lot: riby, koziki, pieciokatne tarcze )

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Załóż nową postać (11mentala) staty siła:pż 2:1 skille tąpniecie 1(dla ułatwienia rozwalania ^^ a reszta w silne) eq+6 i jedziesz z tym ^^ exp na gildie i cud!!

Opublikowano

malinek10 a mógłbyś mi na mapce zaznaczyć gdzie na 22lvl ??

przy tele bylem caly czas i nic;/

Volski666.png

Opublikowano

To rusz sie dalej bo niedzwiadki sa nieco dalej z tego co pamietam jak gralem :). Na poczatku sa tylko te na mniejsze lvl . Dalej sa na trudniejsze poziomy .

Oto odpowiedz gdzie na 22 lvl :

*16-22 lvl czarne niedzwiedzie/czerwone dziki ( lot: riby, koziki, pieciokatne tarcze )

Wiec czarne niedzwiedzie albo czerwone dziki. Tylko rusz sie dalej od teleportu bo same do Ciebie nie przyjda chyba =D ze misie skusisz zapachem miodu hehe.

Zamykam temat .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...