Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BUG na herkulesa z kappy.

kolo78451289

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś zna działający bug na kappy żeby wypadł herkules?? . Bo na 100% taki bug jest bo jakis koles wyjął z 5 kapp 5 harkulesów, a wątpie zeby byl to zbieg okoliczności. Także proszę o pomoc  ;))

Opublikowano

Nie ma buga na herkulesa jest to losowo. Koleś miał albo farta lub kłamał. Mi osobiście z 5 zet wyleciały 4 havoki i nie uważam, że to jakiś bug :)

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Bug jest niestety - mi się nie udało go znaleźć, ale wiem, że ten bug jest od czasu nowego silnika.

Kiedyś pewien gość chciał się wymienić tym bugiem na laserki FL4 - ale to akurat naprawili.

Opublikowano

Nie ma żadnych bugów! To są zwykłe losowe przypadki ... ile graczy tyle możliwości... nie ma żadnych bugów na havocki, lf4 itd. to że np. trzeba mieć jakiś design na ostatniej fali to zwykła brednia bo to by po pierwsze wyszło na jaw kilka godzin po wprowadzeniu zet a po drugie system ma w d***e czy ty masz design na atak czy osłone lub na jakich współrzędnych stoisz, on tego nie widzi i nie bierze pod uwagę..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...