Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hostingu Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@HARD_1337

LVLUP.PRO

• Mają mocne procesory, które NIE SĄ LIMITOWANE - zauważ, więc na pewno utrzyma Ci graczy bez lagów.
  • Możesz użyc 800% procesora, na mniej niż minute - czyli całość , więc gdy miałbybyć "lag" i powinno wywalić serwer, a jest on chwilowy do minuty , to nawet nic nie odczujesz
  • % CPU w ich cenniku to jest dopiero tyle przy ilu może się wylaczyc serwer
  • Na starcie i ogólnie jest serwer nie powinien wyłączać się czy padać z przeciążenia i utrzymać graczy. (U mnie na starcie 150 osób i było dobrze)

Jeśli się zdecydujesz napisz do mnie, mam jeszcze tam kody na % zniżki. Pamiętaj ważne jest to , że dają nawet 260% CPU i nie limituja. Na mniej niż minute możesz maksymalnie użyć 800% czyli cały.

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Opublikowano

­Polecam ci Pukawka.pl:

* Stabilny ping (20 TPS).

* Bardzo dobre maszyny.

* Szybki support. :D

Opublikowano

@ref Ps czy na craftservie da sie podlaczyc itemshop ?

Jeżeli chcesz podłączyć jakiś itemshop z zewnątrz to niestety nie ma takiej możliwości, ponieważ jak koledzy/koleżanki wyżej pisali mają zablokowany port RCON. Możesz korzystać tylko z ich itemshopu wbudowanego w panelu.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

@HARD_1337

LVLUP.PRO

• Mają mocne procesory, które NIE SĄ LIMITOWANE - zauważ, więc na pewno utrzyma Ci graczy bez lagów.
  • Możesz użyc 800% procesora, na mniej niż minute - czyli całość , więc gdy miałbybyć "lag" i powinno wywalić serwer, a jest on chwilowy do minuty , to nawet nic nie odczujesz
  • % CPU w ich cenniku to jest dopiero tyle przy ilu może się wylaczyc serwer
  • Na starcie i ogólnie jest serwer nie powinien wyłączać się czy padać z przeciążenia i utrzymać graczy. (U mnie na starcie 150 osób i było dobrze)

Jeśli się zdecydujesz napisz do mnie, mam jeszcze tam kody na % zniżki. Pamiętaj ważne jest to , że dają nawet 260% CPU i nie limituja. Na mniej niż minute możesz maksymalnie użyć 800% czyli cały.

To pw pisz w sprawie hostingu opowiedz troszke dam ci lajka :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam Hosting: Lvlup.pro

Dlaczego bardzo proste

- Nie ograniczony limit slotów

- Darmowe FTP jak i Ciąga bez limitu zmienianie wersji i ip

- Bardzo tanio tydzień 2 zł (Płacisz 4) + VAT

- IP {NAWZWA}.hostmc.pl (MOŻNA DOKUPIĆ .PL .EU....)

- Miły hosting można szybko i łatwo go ogarnąć 

- Serwer szybko się włącza jak i wyłącza :D

­

Opublikowano

MineServ.eu

Pakiet 1000 slotów ;)

Żeby 30 było zapełnione? Jaki w tym sens? ;) Wolne sloty też zajmują pamięć.

Co do tematu, poniżej masz spis, rozejrzyj się i zobacz, czy jakiś przypadnie Ci do gustu. Ja polecam Pukawkę.pl, nigdy nie było z ich maszynami problemu, ceny nie są za wysokie, support również jest pomocny.

http://www.mpcforum.pl/topic/1406513-spis-hosting%C3%B3w-minecraft/

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na stronce aternos.org masz serwer za darmo ale dwa minusy są takię, że można mieć max 10 slotówa drugi to jak serwer nie jest pelny to po 5 minutach ci się wyłączy

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem jest dedyk.. Na każdym hostingu gdy przekroczysz 100 graczy zaczyna dośc mocno lagowac. Tego nie unikniesz

• 4 lata później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam hostingu Minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...