Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza klasa dps?

Chmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram na tera NA i zastanawiam się kogo wybrać wbilem 36lv gunnerem ale te kolejki i ilość ich mnie dobija. Pomyślałem żeby stworzyć warriora czytałem że dostanie niezłego kopa w przyszłych aktualizacjach. Jednak ma bardzo niski dmg i nie wiem czy dałbym radę szybko go wyexpic robiąc solo instancje.

Dlatego zastanawiam się ktora z postaci nie zostanie osłabiona w przyszłości a da dużo radości jako dps. Dopiszę że mam ping od 150 do 180.

Jeśli była by taka możliwość poprpsilbym o jakiś poradnik lub chociaż same nazwy lokacji gdzie efektywnie się expi z expem x2.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

Polecam Tobie Slayera. Mi osobiście naprawdę fajnie się grało nim jak i zarazem expiło. Możesz też spróbować z sorcem, jednak ma lekki problem z dmg na pierwszych lvlach. 

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Polecam Tobie Slayera. Mi osobiście naprawdę fajnie się grało nim jak i zarazem expiło. Możesz też spróbować z sorcem, jednak ma lekki problem z dmg na pierwszych lvlach. 

Sorc ma też problem z długim castingiem skilli oraz małym pancerzem.

Mi się fajnie gra archerem, dystansowy DPS, jak nie chcesz się zbliżać do mobków to polecam. :)

"Kto zna swoją głupotę, nie jest wielkim głupcem"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gram warrior-rem i jak da mnie jest to bardzo przyjemna klasa.

Natomiast jeśli chodzi o dps to zdecydowanie polecam archer-a, sorca i slayer-a.

Podobno mają dość duży dps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...