Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Paczka modyfikacji Attack of the b-team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam serwer na paczce modów attack of the b-team.

Serwer jest zakupiony na pukawka.pl bez limitu all

No i gdy wbijam to mam co 10 s scinke.

Grałem z kolega i on nie ma scinek na serwerze.

Serwer dałem na 3 sloty, próbowałem odinstalowac jave 7 i od nowa ale nic to nie dało, resetować komputer,paczkę oraz optifine i nic...

Liczę na odpowiedź daję like.

Pozdrawiam.

@ref ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ref ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@ref czekam na warna bo nikogo nie ma ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@ziembi_02

Ile masz FPS'ów w Minecraft na tej paczce modyfikacji w SinglePlayer ?

Ciekawe jak ci powiem skoro mi crashuje jak tworze.. na multi mam jakos 80 fps i nie ma lagów tylko scinki... na imnych serwach z ta paczka jest to samo

Opublikowano

ścinki / slajdy to wina twojego pc jesli wyglądało by to na "zatrzymanie czasu" ty sie możesz ruszać wszystkie obiekty w koło zamieraja to wina serwera / łączna internetowego

poza tym ....

Grałem z kolega i on nie ma scinek na serwerze.
Opublikowano

@Refresh

ścinki / slajdy to wina twojego pc jesli wyglądało by to na "zatrzymanie czasu" ty sie możesz ruszać wszystkie obiekty w koło zamieraja to wina serwera / łączna internetowego

poza tym ....

moj kolega ma slabszy komputer... internet 75 mb/s a kolega ma slabszy komputer na serwach imnych ma lagi ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...