Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kukubaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć, czy serwer będzie Pay2Win, jeżeli nawet nie ma sklepu sms, ani rang VIP gotowych?

Opublikowano

Powiem tak serwer ogarniety ale nie polecam bo jest Pay2Win ;p

Bosze Anon, jaki przegryw XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kuku, odpiszesz na pw?

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Za serwer zabierają się sami profesjonaliści (w tym ja), więc... będzie dobrze! ;)

Dokładamy wszelkich starań, aby serwer był dobrze przygotowany, a poziom rozgrywki wysoki, w przeciwieństwie do niskobudżetowych, konkurencyjnych projektów.

Nie musicie nam wierzyć na słowo, po prostu wpadnijcie na start i przekonajcie się, czy warto zostać na dłużej.

Najświeższe informacje dotyczące serwera znajdziecie oczywiście na naszym facebooku.

Śledźcie nas i czekajcie na start. Gotowi na rewolucję? Bądźcie z nami! 

Pozdrawiam,

5465845486.png

Opublikowano

Ta prezentacja jest kompletnie pusta. Przecież nie ma tutaj bajistotniejszych informacji o serwerach. Na tą chwilę bardziej zapowiadacie swoją ekipę z projektami, niż swoje serwery z dobrą ekipą. Czekam na jakieś informacje.

Opublikowano

Widze, że kubraczkowi hajs z super xfasta się skończył i robi nowy serwer.

Tak chwaliłeś swoją sieć a teraz co?

Nie polecam, niszczą serwery z powodem "oni mnie dodosowali wienc ja im rozwaliłem serwa buahahahahahahaha".

Opublikowano

Ta prezentacja jest kompletnie pusta. Przecież nie ma tutaj bajistotniejszych informacji o serwerach. Na tą chwilę bardziej zapowiadacie swoją ekipę z projektami, niż swoje serwery z dobrą ekipą. Czekam na jakieś informacje.

Na razie jest pusta. Pracujemy nad serwerem, więc nie możemy wszystkiego napisać co będzie. Co prawda mamy już listę co mamy do zrobienia.

@Risen. "Za serwer zabierają się sami profesjonaliści (w tym ja)"  Profesjonaliści? Szkoda że nigdy nie widziałeś profesjonalistów w akcji.

#AntiWarn

Nie polecam serwera.

AntyWarn nie zadziałał ;(

Widze, że kubraczkowi hajs z super xfasta się skończył i robi nowy serwer.

Tak chwaliłeś swoją sieć a teraz co?

Nie polecam, niszczą serwery z powodem "oni mnie dodosowali wienc ja im rozwaliłem serwa buahahahahahahaha".

Tak, chwaliłem. Teraz już wiem, w jakim dziadostwie brałem udział ;(

Co do niszczenia - to stara sieć. Nasz serwer nigdy nie będzie brał udział w takich wojnach typu "ddos", "rozwalanie serwera", "crashery" itp - to już przeszłość.

Opublikowano

ogółem spoko wygląda itd ale avaterys w administracji? ;__; jego serwery zawsze padały po tygodniu max miesiącu, na forum oczywiście nie nie zapowiedź od miesięcy temat rozwinięty a później i tak była kupa. Mimo wszystko mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie i serwer postoi dłużej niż miesiąc 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

ogółem spoko wygląda itd ale avaterys w administracji? ;__; jego serwery zawsze padały po tygodniu max miesiącu, na forum oczywiście nie nie zapowiedź od miesięcy temat rozwinięty a później i tak była kupa. Mimo wszystko mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie i serwer postoi dłużej niż miesiąc

Dołożymy wszelkich starań, aby zapewnić Wam dobrą zabawę. Każdy serwer będzie rozbudowany oraz dopracowany. Pamiętajcie, że nie pomijamy w naszej liście BungeeCorda. Piszemy własne Toolsy pod niego, aby serwery były ze sobą połączone nie tylko przez portal w lobby. Będziemy również posiadać Auto Logowanie dla graczy premium.

Opublikowano

Czekałem na taki post! ;) 

Szkoda, że jesteś o ponad, grubo ponad rok do tyłu. Ostatni serwer jaki prowadziłem to LifeHARD/MCWG, który działał ponad rok i nadal by działał, gdyby nowy właściciel miał możliwość przedłużenia domeny.

Lubicie wspominać to co złe, nie pamiętacie tego co dobre - typowe w Polsce. 

Włącz myślenie chłopie i oceniaj sam serwer, a nie moją osobę sprzed ponad roku. Kogo to obchodzi co było w 2012, 2013 roku. Gracze chcą dobry, stabilny serwer, nikogo nie interesuje co robił jeden z członków administracji wcześniej. Szukasz dziury w całym.

Pozdrawiam i więcej optymizmu życzę.

5465845486.png

Opublikowano

Czekałem na taki post! ;) 

Szkoda, że jesteś o ponad, grubo ponad rok do tyłu. Ostatni serwer jaki prowadziłem to LifeHARD/MCWG, który działał ponad rok i nadal by działał, gdyby nowy właściciel miał możliwość przedłużenia domeny.

Lubicie wspominać to co złe, nie pamiętacie tego co dobre - typowe w Polsce. 

Włącz myślenie chłopie i oceniaj sam serwer, a nie moją osobę sprzed ponad roku. Kogo to obchodzi co było w 2012, 2013 roku. Gracze chcą dobry, stabilny serwer, nikogo nie interesuje co robił jeden z członków administracji wcześniej. Szukasz dziury w całym.

Pozdrawiam i więcej optymizmu życzę.

Nie prawda bo wykończyłeś Muras'a psychicznie jak i fizycznie - zniszczyłeś moje marzenia o moderowaniu wielkiego serwera!  :( 

Avaterys nie jest taki zły, oprócz tego że okradał ludzi, zawsze go wspierałem i dalej będę to robił  ;) Powodzenia chłopaki w tym projekcie a zwłaszcza tobie Michał, ty mój profesjonalisto  :rolleyes: 

PS: A teraz idę się pociąć z braku tych starych czasów gdy byłem moderatorem  <3 

Pozdrawiam!  :ninja: 

Opublikowano

Avaterys.. Avaterys.. kojarzy mi się jakoś ten nick z serwerami Minecraft.

No to jakie macie nowości? Co nowego, czego nie ma?

Bo niczym nie zachęciliście..

Mało ss z gry, nie ma opisane co nowego, czego nie znajdziecie na tym serwerze, coś zachęcającego gracza..

Opublikowano

Przede wszystkim powinniście pomyśleć o dobrej promocji serwera - sporo dobrej jakości screenów, może jakiś filmik nagrany. Inaczej trudno będzie zachęcić graczy.

images.jpg

Opublikowano

Ciekawa ekipa xD

Zdjęcie z survivalem nie działa, a dodatkowo czym zaskoczycie graczy?

Mi zdjęcie z survivalem działa :) Nie wiem dlaczego niektórym nie działa ;( Zapisałem gimpem i powinno działać :D

ref1.png

Opublikowano

Po co zatem dodajecie prezentację, w której nie ma zawartych jakże istotnych dla porządnych graczy informacji? Dodajecie ją pod ocenę innych, a tutaj nie ma czego oceniać, więc w takim razie jaki sens bytu tej zapowiedzi?

Opublikowano

Po co zatem dodajecie prezentację, w której nie ma zawartych jakże istotnych dla porządnych graczy informacji? Dodajecie ją pod ocenę innych, a tutaj nie ma czego oceniać, więc w takim razie jaki sens bytu tej zapowiedzi?

To jest zapowiedź :D Sam tak napisałeś. To ma tylko "informować" graczy, że taki serwer będzie.

Już wkrótce więcej informacji.

Opublikowano

Zakupiona ranga VIP jest udostępniana na każdym serwerze w sieci!

Przy wejściu na serwer zostaniesz poinformowany, kiedy Twoja ranga wygasa.

info1.png

Jeżeli zakupisz rangę musisz poczekać około minuty na synchronizację bazy danych pomiędzy serwerami.

Maksymalnie może to potrwać 5 minut.

Opublikowano

@kukubaczek

Nie chce nic proppnowac ale za tego typu tekst moglby odpowiadac onjoin jesli ma permisje wykonuje /azrank player ze zmienionymi plikami lang xD

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@kukubaczek

Nie chce nic proppnowac ale za tego typu tekst moglby odpowiadac onjoin jesli ma permisje wykonuje /azrank player ze zmienionymi plikami lang xD

Nie trafiłeś :P

AzRank nie obsługuje różnych permisji na różnych serwerach. Dlatego właśnie mamy swój własny plugin od permisji na czas i chatu :)

Opublikowano

Każda osoba z rangą VIP będzie miała dostęp do menu z efektami specjalnymi.

Tam będzie mogła wybrać unikalne cząsteczki!

info2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...