Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekord świata w punktach ostrzeżeń?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To,co się stało wczoraj o tej porze to jakieś kpiny. @Blezur naprawdę? 30 punktów w 28 minut? Oto screen tego zdarzenia:

post-762542-0-65574500-1431781858_thumb.jpg

Naprawdę ja w tamtym temacie nie spamiłem ponieważ wyrażałem swoją opinię, ale oczywiście @Blezur i inni modzi od MC uważają inaczej.

@1361622928-U485574.pngWarnBlezur tylko tyle mam do powiedzenia.

@Edit Może od razu dacie bana na to konto ponieważ ja DALEJ będę tylko wyrażał opinię (a nie według Was spamował!)

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Widocznie zasłużyłeś :p Nie wiem gdzie pisałeś te posty i co dokładnie w nich było, ale takie rzeczy to raczej wyjaśniaj z osobą, która nadała Ci warna.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Tak tylko że to jest @Blezur więc nie mam co do niego pisać (wbijam na kompa, na forum 30 punktów w 28 minut krew mnie zalała po prostu).

76561198266836735.png

Opublikowano

no co zrobisz w dziale mc przewazaja dzieci co za tym idzie moderatorzy tez takowymi dziecmi beda i potrafia sie do wszystkiego ujebac tylko po to zeby takim sposobem lizac dupke i probowac na wyzsza range

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że odwołania załatwia się na PW. Czytając regulamin lokalny działu publikacje widzisz

W publikacjach wyrażamy tylko opinie na temat serwerów, każda opinia musi być uzasadniona.

Przykładowe Twoje posty, które otrzymały ostrzeżenie:

Bez komentarza po prostu dno -9000/10

No to @ellanore masz kolejnego gracza na serwie (mnie xD)

Wow kolejny serwer tego samego typu, po prostu aż nie chce się oceniać.

itd.

Pisałeś w różnych publikacjach serwerów posty, które zwyczajnie miały na celu "nabicie" licznika, żadnego uzasadnienia, nic.

// @jacekssj to napisz mi PW. ;)

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że odwołania załatwia się na PW. Czytając regulamin lokalny działu publikacje widzisz

Przykładowe Twoje posty, które otrzymały ostrzeżenie:

itd.

Pisałeś w różnych publikacjach serwerów posty, które zwyczajnie miały na celu "nabicie" licznika, żadnego uzasadnienia, nic.

Po prostu wyrażałem swoją opinię, że zagram, a to że się nie postarałem się aż tak napisać dobrego komentarza, to od razu oznacza, że 5 punktów trzeba nadać? Tak po za tym już kolejne 5 punktów naprawdę co ja tam takiego napisałem że wiem już o której start? Naprawdę jak aż tak źlę piszę to może byś mnie nauczył @Blezur jak pisac żeby spam nie był.

76561198266836735.png

Opublikowano

Dostałeś zasłużenie i modzi mają rację. Przestań się mazać, do 100 jeszcze daleko a może się ogarniesz i nie będziesz wnosił treści niezgodnych z regulaminem.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...