Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postacią grać na Oblivion LC?

hulk1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że na większości serwerów prywatnych jednak królują szelmy - zamachowcy.

To zależy, czy wolisz postać dystansową (polecam wtedy Czarodziejkę - Czarownicę lub Uzdrowicielkę - Strzelca), czy walczącą z bliska - wtedy polecam wyżej wspomnianą Szelmę - Assasina

Opublikowano

Hej chcialbym zacząć grać na oblivion last chaos i nie wiem jaką postać wybrac proszę o pomoc.

Z góry dzięki :)

Hej!

Grałem wiec podpowiem ex-szelma i zwykła ma mocne dmg z Deadline ale idzie ja też szybko zabić^^

Z szelmy zrobiłem rangera i wiem ze był op ^^ Wiec polecam rangera max reformy itp wyciągałem 15k hr i 16k evo wiec co tu dużo mówić.

Pozdrawiam! ;)

123695094.png

Opublikowano

A preferujesz postacie magiczne, czy fizyczne?

chyba bardziej fizyczna :)

Hej!

Grałem wiec podpowiem ex-szelma i zwykła ma mocne dmg z Deadline ale idzie ja też szybko zabić^^

Z szelmy zrobiłem rangera i wiem ze był op ^^ Wiec polecam rangera max reformy itp wyciągałem 15k hr i 16k evo wiec co tu dużo mówić.

Pozdrawiam! ;)

Dobra to najpierw zrobie szelme assasin a potem zmienie ja na rangera :) Dzieki

Opublikowano

chyba bardziej fizyczna :)

Dobra to najpierw zrobie szelme assasin a potem zmienie ja na rangera :) Dzieki

Nie ma problemu! ;)

Radze robić set fantoma evo full, max reform + kup set z is na 165 lvl co daje buff na evo i to nawet sporo.

Miłego grania. :D

Szelma jest op na prawie każdym serwerze. Ewentualnie rycerz. ;) Łatwo się nimi expi i na arenie są dobrzy. 

To prawda szelma prawie na all wymiata, lecz rycek na Oblivionie jest nikim pada jak ścierwo.

Arch Mag też dobrze daje sb rade jak ktoś umie nim grać, i wie co i jak, ale i tak ranger zabija all. ;)

123695094.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...