Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO undetected cheat pytanie.

Akashii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym sobie pograć na jakimś niewykrywalnym cheacie w csa. Jedyną zależnością jest to, że nie chcę ryzykować darmowych hacków tylko kupić niewykrywalny, coś w stylu codehook (cod). Znalazłem jedyny to AIMWARE, niestety opinii nie znam + 340zł mnie trochę przeraża. Prosiłbym o podpowiedź i poważne odpowiedzi :D

Pozdrawiam.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Dużo jest takowych cheatów, ale ja proponowałbym prywatne.

Na Cs*****d.pl jest parę koderów którzy sprzedają.

externalcheats jeszcze jak była beta śmigałem na nich i są dobre, polecam.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

­Poszukaj sobie cheatów DARMOWYCH o nazwie [TT Phoenix]. Są to undetected hacki, oraz szybkie aktualizacje, dostałem na nich tylko 1 VAC'a nie grając legit, po 60h gry na wersji dwa miesiące nieaktualizowanej. :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Ja używam AIMWARE kupiłem na 5 miesięcy, używam tego do boostowania i nie dostałem bana nadal ;). Czasem legit czasem rage . Zależy od dnia. Aimware jest godne zaufania

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Na phoenixie dostałem bana, grałem miesiąc - po miesiącu cofnęło mi rangę bo niby grałem z cheatarami a później dostałem bana po przerwie w csie i teraz mam nowe konto. Myślałem nad AimJunkies, bo na miesiąc 40zł, a niedawno skradziono mi kartę bankową i dopiero co nową zamówiłem więc chyba tylko PSC mogę zapłacić a na tym AJ jest taka możliwość. Korzystał ktoś?

Opublikowano

Kupuj hexui. Sam dzisiaj kupiłem i jestem MEGA zadowolony. cena to jakies 38-39 zl na miesiac. Externalcheats nie polecam. Słaby kontakt ze sprzedawcą a hexui jest zautymatyzowane.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Budowniczy
Opublikowano

R3CHEATS dziala jak marzenie narazie undetected i raczej taki zostanie bo jest strasznie dopracowany tylko pamietaj ze wykrywalny przez vaca to jedno jest jeszcze overwatch o tym nie zapominaj.

Opublikowano

Nie polecam r3. Była detekcja. Duze ryzyko. Hexui best <3

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Polecam sięw nauczyć grać bo że masz range na haxach to żaden szpan :)

Umiem grać i polecam wypier.... z forum, którego głównym tematem są "haxy"...

Opublikowano

Słuchaj tych typów to daleko zajdziesz @Akashii, cheatuje od 2009 w csa w csgo od bety, koderow na aimwarze znam koderów, jeden to plak. Sprzedaję akurat suba do csgo bez ceny minimalnej o ile sie dogadamy o tyle kupisz, jak jestes zainteresowany to pisz pm.

AJ wpadło w kilka fal detekcji a nawet fale w ktorej TYLKO oni byli wykryci więc nie polecam, wysłałem PW. ogarnij :).

wszystkie moje słowa może potwierdzić osoba zaufana tutaj @Marcoly

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGT3X Po 1. To najpierw polecam naukę pisania słów w języku polskim i składni zdań, a po 2. To jest zakaz handlu na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...