Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa konta, dwa inne pingi

Grobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem jest następujący, że gdy wchodzę na moje konto (z rangą DMG) to na mmach, lub dmach mam ping 150, a na spolecznosci mam ping 30. Gdy wejdę na konto brata to tam jest wszystko ok. Ping wcale nie skacze, cały czas utrzymuje się w 40. Gramy na tym samym komputerze, z tym samym dostawcą internetu. Speedtest pokazuje dobre wyniki, pingowanie np wp.pl tez jest koło 30. Myślałem, że to może przez różnice rang (on ma g3) przydziela nas do innych serwerów. Miał ktoś może coś takiego? Tak jest od 2-3 dni, na jego koncie niskie pingi, a na moim 150...

Opublikowano

W ustawieniach ustaw maksymalny ping i skoro na społeczności masz po 30 (pewnie polskie serwy) a na mm'ach masz więcej to wina serwerów.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Od zawsze mam max ping 100. Było dobrze do pewnego czasu. Łatwo powiedzieć, że wina serwerów. Mam prawie 1k godzin w cs'a, więc Twoja odpowiedź nie jest wystarczająco dobra. Chodziło mi bardziej, czy mogę zmienić coś w ustawieniach (nie chodzi mi tu o maks ping...) żeby to wróciło do normy? Zawsze miałem ping 40-50 na mmach...

Opublikowano

­Zobacz też w jakim miejscu jest zarejestrowane konto, jeżeli są to fake kraje typu "Albania" to Twoje łącze z połączeniem SG próbuje nawiązać właśnie IP oraz połączenie z takiego miejsca. Nie jest to wielki obciążnik dla łącza, ale zawsze zwiększa opóźnienie [PING]. :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Tak już próbowałem. Był taki moment, że steama wszystkim wywaliło i jak się zalogowałem to już z pingiem 150... ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...