Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję plik sfgame.sql

dupkajasia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio założyłem serwer sfgame i tylko mam jedną osobę z którą walczę na misji w karczmie jak to skonfigurować a mam dokładnie:

Kapturnik

Poziom 102

I wszystko na 1 (atrybuty)

Możecie sobie sprawdzić :(

link: http://www.sfga.ct8.pl

Wyłączcie ochronę w przeglądarce bo nie pójdzie :(

2. Wszystkie przedmioty mają tą samą cenę.

Pomóżcie mi ten serwer ogarnąć

Opublikowano

Prawdopodobnie masz pliki z serwera Norbiego. Wgraj by Tulyita, ewentualnie przemień plik request.php. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...