Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Chcecie Serwer Taki Zrobię!

Jaki chcecie serwer?  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer z jakimi ratami by?cie chcieli?

• x5
      11
    • x10
      2
    • x15
      0
    • x20
      5
    • x25
      2
    • x30
      4
    • x35
      0
    • x40
      28
    • Wi?ksze!
      128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg.Mnie to powinno być Mnie więcej tak:

Exp - 50x

Yang - 100x

Drop - 100x

Ulepszacze: od +6 (Tylko Biala perła u hadlarzy... reszte trzeba dropić / łowić)

- Nowe Itemki (Zbroje, Bronie, Bransolety itp)

- Masy handlarzy (Wszystko co potrzebne ma tam być ale nie chodzi mi o itemki na 90lvl itp)

np. U Rybaka (Ryby niektóre, Perła, KU takie jak Jżyki, Cambo itp... Wędka +1 i +20...i różne ceny)

Handlarz Broniani (Wszystkie Bronie na 30lvl +7, na 45 + 6 55 +4 65(Te gorsze np. Nimfa) +0 5kk .... )

Perły z bossów... itp

To jest tylko przykład...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Serwer padnie? nie żartuj sobie Wiele osób Serwer jak Vipmt2 chciałoby żeby stał więc i byłyby dotacje... więc tak szybko by nie upadł sam vipmt2 stał z 1 rok+ i z tego co wiem to twórcy jeszcze mieli z tego zarobek :P

Opublikowano

Ja glosuje na x40 z 1 powodu :D privy robi sie po to aby cos zdobyc szybko a nie grac jak na pl .. jak ma byc x5 to wole isc sie na pl meczyc ...

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Ja proponuje zrobić polski serwer na bazie YT2 game, nic dodać , nic ująć , tylko żeby były stare raty tzn. mały exp.

Opublikowano

Ja się zgadzam serwer typu VipMT2 było fajnie a EQ +7/8/9 to już było coś a skill na m2/3/4/5 a co dopiero m10 to było już satysfakcjonując ale drop yang nie może być taki jak np. Triadica bo ceny wtedy są wysokie.

@edit

Vitron999 bez u razy ale ten serwer był by zaje****** łatwy a Ja i wiele ludzi lubi się troszkę pomęczyć a nie od razu wszytko jest dobre

Opublikowano

Moje zdanie:

Raty:

Drop yang: x5

Drop: x2

Exp: x10 MAX

Ulepszacze na +7/8/9

Nowe itemy, mapki, moby itp ^^

Max LvL: 120

Skile na P? : Tak ale nie zeby latwo bylo je zdobyć :D NP 1rada pustelnika i zwoj 500k :D ku po 100k szt. Kamyki duchowe 1kk sztuka. Fasolki 250k sztuka. :)

PS: Lubie servery HARD :D Malo Ne0

Opublikowano

Ja jednak bym polecał zrobienie czegoś jak csyt2 na csyt2 nie jest w sumie tak łatwo wbić ten 120 lvl bo taki mają max a raty to tak all ok. 200-250x ulepszacze nie a nowe itemy to najlepiej takie jak w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/140295-tutnowe-itemki/

Pozdro

Opublikowano

ja proponuje takie cos:

Exp - 40x

Drop - 100x

Yang - 100x

Dobrze by było gdyby serwer odróżniał się od pozostałych czyli np.Stalki w red od 80 (ale nie wiem czy da sie tak zrobić:D)i żeby nie było Instr.u handlarzy,ale zeby wbic skill na G potrzeba nie 55,a np.10 pomyslnych przeczytanych ksiąg (jaka to satysfakcja jak masz skill na G,a inni na M ^^).

Co do ulepszaczy to najlepiej żeby były potrzebne ale tylko same małże/perły

Konie zostawić tak jak na PL :)

Itemy takie jak:Rękawica złodzieja,Trzecia ręka,pierścień doświadczenia,szczęśliwa moneta dać u handlarzy za bardzo wysoką cene lub w ogole.

Bony żeby zwiększyć minimalnie np.Siła +15,+2500PZ,silny przeciwko 25%

i tak jak ProJupiJeJ napisał,żeby można było wbić większy lvl niż 99 np.120.

Opublikowano

Ja wpadłem na kilka unikatowych rozwiązań, które chcę zastosować u siebie na serwie. Tylko na moim będzie grało 30-40 osób ;) Raty: x40 są spoko, nawet dość wysokie jak na dedyka. Ulepszacze: Zostawić tylko perły, zamiast nich karasie: biała = 1x karaś, nieb. = 2x karaś, red = 3x karaś, albo zrobić questa u któregoś NPC ze zamianą karasi na perły. KU: Dać bardzo drogie (100-200k) KU do handlarza. Ale nie instrukcje, - KU. Przy zakupie będzie się losowało, i będzie bardzo mała szansa, że trafimy na to, czego szukamy.

Opublikowano

Jeżeli postawisz serwer nie nie drugi PL . Reszta normalnie :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Kowal :

Ulepszacze:NIe

Magiczny Metal : Nie(kowal ulepsza w 100%)

Raty :

Exp-100x-200x

Drop-200%

Yang-250%

U handlarzy Stalki , bojowie i szkaty...

beznazwy2k.jpg

Opublikowano

Raty 75-100x, bez ulepszaczy, handlarze: Żale, stale, hwangi, nimfy i inne najlepsze rzeczy (+9)

10Postów : [√]

20Postów : [√]

30Postów : [√]

40Postów : [√]

50Postów : [√]

60Postów : [√]

70Postów : [x]

80Postów : [x]

90Postów : [x]

100Postów : [x]

Zbieram [ - ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...