Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Chcecie Serwer Taki Zrobię!

Jaki chcecie serwer?  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer z jakimi ratami by?cie chcieli?

• x5
      11
    • x10
      2
    • x15
      0
    • x20
      5
    • x25
      2
    • x30
      4
    • x35
      0
    • x40
      28
    • Wi?ksze!
      128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierzcie serwer z jakimi ratami byście chcieli to taki zrobię, ankieta będzie trwać do 2010-05-07

Nie piszcie że chcielibyście inne raty ponieważ tylko takie są do wyboru!

x - Oznacza "Razy" 1x to ilość na serwerze Metin2.pl

% - Oznacza "Procent" 100% to ilość na serwerze Metin2.pl

Przy okazji mówię że na serwerze miało by możliwość gry 1000osób+

A tutaj przykłady do ilu by leciało złota z dzikiego psa:

Serwer: http://qvizidia.pl

Aby obejrzeć aktualne raty, wejdź i zagraj

x5 - 200Złota

x10 - 400Złota

x15 - 600Złota

x20 - 800Złota

x25 - 1000Złota

x30 - 1200Złota

x35 - 1400Złota

x40 - 1600Złota

Przy okazji piszcie w temacie czy serwer by miał być z ulepszaczami czy bez.

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Bronie 1-65 lv u handlarzy. naturalnie coś w postaci działów aby wszystkie się zmieściły.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

40x było by super :) Ja proponuje bez ulepszaczy, ale zwiększenie cen ulepszania. Przydały by się także Nowe itemy :)

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

a teraz ja mam pytabie, co byscie robili z taka iloscia zlota skoro ceny ulepszania sa 20x mniejsze a przedmioty wcale nie sa drogie ;P

sygnatura.png

Opublikowano

Sorry że się wtrące, wogóle mam jeszcze inną Propozycję ! Zrobić podobny serwer jak VipMt2 czy longju2009.

Charakteryzowały się chociaż tym iż w sklepach nie było Instrukcji,pereł,ulepszaczy, bonów wogóle is.

Był dość duży exp który można by powiedzieć pozwalał wbić w dzień 80 lvl ~~ ale tylko z eq które ciężko tam było zdobyć wszystko było trzeba dropić oczywiście każdy kto grał na vipmt2 czy longju2009 wie o czym piszę i wątpie że bardziej woli te serwery które są obecnie faworyzowane z instr bonami itp bo to jest zabawa na tydzien a tam grało się miesiąc i przy szczęsciu jako tak dało się załatwić średnie eq a o skillach to nie wspomne :] ciągle było Ciężko z ku ale wszystko wychodziło na dobre.

Jedynie to moja sugestia niewiem czy ktoś tak samo uważa no ale... warto spróbowac ;p.

Opublikowano

Ehh.. ze względu że nie wiem co ludzie lubią, ponieważ ja lubię naprawdę bardzo, bardzo trudne serwery jak metin2.pl prosiłbym kogoś o pomoc na pw kto gra na jakimś serwerze co gra dużo ludzi, przynajmniej z 2000 i pomoże mi zrobić podobny, Pozdrawiam :unsure:

Sorry że taki jestem ale nigdy w życiu nie grałem na prywatnym serwerze..

sygnatura.png

Opublikowano

Raty expa nie muszą być spore, ale drop yanga gdzieś takie jak na byLongju - masz pewność, że serwer by się podobał.

A i dodam:

Czy tutaj niektórzy nie wiedzą co to znaczy % i x?

x - czyli razy

%- 100% to 1 (całość), 40% to 0,4. Teraz pytanie do JestemZjaaaaa - chciałbyś/chciałabyś grać na privie, na którym gra się ponad 2x trudniej od globala?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Raty expa nie muszą być spore, ale drop yanga gdzieś takie jak na byLongju - masz pewność, że serwer by się podobał.

A i dodam:

Czy tutaj niektórzy nie wiedzą co to znaczy % i x?

x - czyli razy

%- 100% to 1 (całość), 40% to 0,4. Teraz pytanie do JestemZjaaaaa - chciałbyś/chciałabyś grać na privie, na którym gra się ponad 2x trudniej od globala?

No wiesz niektórzy mogą chodzić jeszcze do podstawówki, a tam chyba nie uczą procentów jeszcze :X

Ale jak się mylę to sorry... :P

sygnatura.png

Opublikowano

Mam propozycje:

Zrób coś w stylu globala, raty i drop podobne, tylko że FULL IS u jakiegos handlarza za free :D To tak jakbys se kupil 99999999999999999999 SM na PL'u ;x

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Eh właśnie tacy jak Up są noobami Sorry za obraze ale to jest prawda Ciężko wam samemu zdobyć eq mieć unikatowe ale nie wy wolicie miec is za free i sobie stac i robic bony..., na Vipmt2 grało około 1000-1500 osób jak nie wiecej.

Prawie każda osoba która osiągneła przynajmniej 70 lvl, wolałaby coś na wzór Vipmt2...

Opublikowano

Raty 40x, bez ulepszaczy, oczywiście z droższym ulepszaniem (nie tym co teraz jest).

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

@Adi12

Nic nie rozumiesz co?

Chodzi mi o pierscienie expa, rekawice zlodzieja, bodzie i inne rzeczy z IS na ktore ludzie z PL wydaja tysiace zeta.

Ja chciałbym aby to, za co trzeba placic realna kasa było za darmo, i aby gra była sprawiedliwa.

A nie kurwa stać i se robić bony ;/

Od dawna szukam takich serwów jak Vipmt2 czy NewLongju, na ktorych nie miałem okazji zagrać, ale niestety już wyszły z użytku :(

Opublikowano

@Adi12

Nic nie rozumiesz co?

Chodzi mi o pierscienie expa, rekawice zlodzieja, bodzie i inne rzeczy z IS na ktore ludzie z PL wydaja tysiace zeta.

Ja chciałbym aby to, za co trzeba placic realna kasa było za darmo, i aby gra była sprawiedliwa.

A nie kurwa stać i se robić bony ;/

Od dawna szukam takich serwów jak Vipmt2 czy NewLongju, na ktorych nie miałem okazji zagrać, ale niestety już wyszły z użytku :(

Pierscienie expa, rekawice złodzieja i takie mało znaczące mogłyby być ale nie Ku czy instrukcje, kamienie duchowe, Egzorcyzmy rady, bony itp :P

Opublikowano

Pierscienie expa, rekawice złodzieja i takie mało znaczące mogłyby być ale nie Ku czy instrukcje, kamienie duchowe, Egzorcyzmy rady, bony itp :P

Czy Ku lub kamienie duchowe są w POLSKIM IS? NIE! (Chyba xD) Egzorcyzmy też powinny być ponieważ nie zdazymy wbić skilla na G i serw juz padnie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...