Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem Prywatny Server Clientowy

GODRaven

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

projekcik nie wypali i nie nabijajcie postow, ile tego juz bylo ...

nie bądź taki pewny siebie.

Lepiej zrobić w RPG Makerze w kliencie niż na silniku Tibii. :P

nad tym też myślałem ale lepiej jest zrobić na silniku tibi niż na rpg makerze.(w tibi posiadasz cały dostęp do każdego kodu źródłowego od rme,itemedytor,objectbuilder,client oraz silnik.

wkrótce nowy filmik.

Zawsze można zrobić open project i każdy będzie mógł pomóc.

oraz miał dostęp do całego kodu który został zrobiony.

Opublikowano

Ciekawi mnie jak wkleisz potwory w tibie skoro w margonem one stoja i nie maja klatek chodzenia

po prostu zablokuje poruszanie sie? lol

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Ciekawi mnie jak wkleisz potwory w tibie skoro w margonem one stoja i nie maja klatek chodzenia

zrobię animację  ^_^

po prostu zablokuje poruszanie sie? lol

można i tak  ;)

Opublikowano

projekcik nie wypali i nie nabijajcie postow, ile tego juz bylo ...

Dokładnie, wiele osób próbowało i nic z tego nie wyszło. :) 

­

Opublikowano

Ja mam lepszy pomysł

1. Zakup prywatny serv od Gremory

2. Zrób sobie clienta gry łączący się z serverem

3. Graj

Chodzi ci o to, że robiąc swój nieoficjalny prywatny serwer można zakupić prywatne serwer od Gejmory za 5000 zł + koszt utrzymania 500 zł miesięcznie? Myślisz, że przez to opuściliby ściganie i problemy? W końcu klient -  nasz pan. Kupujesz za tyle, więc masz prawo dodać do swojego serwera nowe powtorki, expowiska i edytować rozgrywkę!!! :)

Opublikowano

Chodzi ci o to, że robiąc swój nieoficjalny prywatny serwer można zakupić prywatne serwer od Gejmory za 5000 zł + koszt utrzymania 500 zł miesięcznie? Myślisz, że przez to opuściliby ściganie i problemy? W końcu klient -  nasz pan. Kupujesz za tyle, więc masz prawo dodać do swojego serwera nowe powtorki, expowiska i edytować rozgrywkę!!! :)

Nigdy nie kupowałem u nich servera to nie znam umowy.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Mam pomysł

Stwórz stronę gdzie będziesz aktualizował swoje postępy, wyznaczał cel, abyśmy wiedzieli że twój projekt istnieje i czy warto czekać ;)

Opublikowano

Mam pomysł

Stwórz stronę gdzie będziesz aktualizował swoje postępy, wyznaczał cel, abyśmy wiedzieli że twój projekt istnieje i czy warto czekać ;)

Równie dobrze może założyć temat na MPC. Wygodniej :)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Mam pomysł

nie długo za stronę się wezmę tylko się zastanawiam zrobić oryginalną margonem.pl czy też zmienić trochę jej wygląd.

Równie dobrze może założyć temat na MPC. Wygodniej :)

zastanawiałem się trochę nad tym.

chyba ten temat będzie pasował tutaj do Margonem niż zakładanie go w dziale od tibi.

PS: na tą chwilę zbieram wszystkie grafiki jakie kolwiek były na margonem od samego startu.posiadam ponad 10 tysięcy grafik (nie które zapewne zostaną usunięte bo powtarzać się będą) a to dopiero początek.

Opublikowano

Nadal nie wiem jak chcesz zrobic system walki w tibi, skoro w margonem jest on zupelnie inny, ale powodzenia ;)

a poco zmieniać?

przecież lepszy system pvp jest w tibi niż w margonem.

wciąga ciebie walka w pvp klikając tylko? i wygrywa tylko ten co ma lepsze eq i rozdane umki.

grupa graczy którzy zagrają na starym Metin2Global 2007 https://discord.gg/ygKzJfm

Opublikowano

a poco zmieniać?

przecież lepszy system pvp jest w tibi niż w margonem.

wciąga ciebie walka w pvp klikając tylko? i wygrywa tylko ten co ma lepsze eq i rozdane umki.

O gustach się nie dyskutuję.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Od jakiegoś czasu nie ma żadnego nowego info. Powiedz, pracujesz jeszcze nad serwerem?

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Kolejny koleś zrobił konto, napisał temat i zachęcił wszystkich do zagrania teraz czekają a on gra w metina xD

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

i oczywiscie jak zawsze zlote gory obiecuja il dupa pryt :/
to juz powoli zaczyna sie stawac tradycja mpc forum :D
wyobrazcie sobie forum z tradycja w ktorej jakies gimby obiecuja i robia w ch\/ja xD
tak na serio to juz powoli staje sie plaga ehh ;/

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...