Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LightCraft

Corso6060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje.png
IP Serwera MineCraft: sv.skcraft.pl lub nethercraft.maxc.pl

---
Sloty: 120
---
Wersja 1.7.X
---
Typ: Survival + Frakcje
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

administracja.png
Wlasciciel Matix152
Admin Alkohohlik
Moderator SmoczaDama
Moderator BREJDAGG

pluginy.png
Nie podajemy listy pluginów

informacjedodatkowe.png
SVlightCraft jest serwerem typu Survival+Gildie Jeżeli znudziły Ci się Survivale i gdzie rozgrywka kończyła się na kopaniu stone'a, to trafiłeś w dobre miejsce! Informacje o modyfikacjach i atrakcjach znajdują się poniżej. Bez różnicy czy jesteś adminem, vipem lub zwykłym graczem. Jesteśmy swieżym zespołem, więc liczba slotów została ustawiona tylko na 60 - 200. Taka liczba graczy zapewni nam kontrolowaną atmosferę bez osób nie nauczonych kultury. Targetem naszego serwera są ludzie 16+, więc nie uświadczycie tutaj typowych dzieci, znudzi im się serwer, gdzie żeby coś osiągnąć musisz na to zapracować.

61550756717832391711.gif

02312234169758169558.gif
43489354857124777889.gif

[/center]
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Budowle pokazane na SS póki co mało zachęcają ale mimo to życze powodzenia.

@kavoweciastko nie wszyscy graja na serwerach co maja pro mapy. Pro budowniczy teraz kosztują.

Opublikowano

@Corso6060 Możliwe, że nie wszyscy, jednak mapa jakoś musi zachęcać do grania :p Każdy tutaj ma inny gust, wiadomo że nie wszystkim dogodzisz. A jak się nie umie budować i nie ma się znajomego budowniczego to zawsze można coś ściągnąć z planet minecraft czy innych stron.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@Corso6060 Możliwe, że nie wszyscy, jednak mapa jakoś musi zachęcać do grania :P Każdy tutaj ma inny gust, wiadomo że nie wszystkim dogodzisz. A jak się nie umie budować i nie ma się znajomego budowniczego to zawsze można coś ściągnąć z planet minecraft czy innych stron.

@kavoweciastko nie pobieram gotowych map z neta zaraz piszą że mapa z neta więc nie pobieram nic.

Opublikowano

Się przejmujesz czyimś zdaniem w tym temacie. Skoro jest ona dostępna dla wszystkich, bo autor ją gdzieś umieścił to niech będzie każdy świadom że może ona zostać wykorzystana w sposób jaki się tylko chce.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Najważniejsze są starania

Pluginy są z internetu czy autorskie?

Prawda... Budowle może nie zachęcają, ale serwer sam w sobie jest naprawdę fajny.

Szkoda ze tak wiele serwerów jest właśnie survival i frakcje

Może coś unikatowego?

Opublikowano

Najważniejsze są starania

Pluginy są z internetu czy autorskie?

Prawda... Budowle może nie zachęcają, ale serwer sam w sobie jest naprawdę fajny.

Szkoda ze tak wiele serwerów jest właśnie survival i frakcje

Może coś unikatowego?

@Patryk2060 5 pluginów z neta jest jeszcze sami robiliśmy nie które pluginy, mamy właśnie bossy na serwerze, kilka mini gier mamy takie jak painball, spleef itp.

Opublikowano

Się przejmujesz czyimś zdaniem w tym temacie. Skoro jest ona dostępna dla wszystkich, bo autor ją gdzieś umieścił to niech będzie każdy świadom że może ona zostać wykorzystana w sposób jaki się tylko chce.

@kavoweciastko nigdy nie pobierałem mapy z neta więc tak nie bd robił. Wole wszystko sam robić niż pobierać kogoś pomysły kopiować jak dzieci robią wieku (max 13 lat) tak robią ja zawsze miałem budowany ręcznie od początku do końca.

Opublikowano

Polecam serwer, jest bardzo fajny, ale jedyna rzecz, której mu brakuje to gracze :/

@.LuxarPL już za nie długo będzie reklama na YU :)

Opublikowano

No to gitara, coraz lepiej idzie :D Matix dobrze przekazał mą sugestię i spoko reklama jest ! :)
Polecam

zu439g.jpg

Opublikowano

No to gitara, coraz lepiej idzie :D Matix dobrze przekazał mą sugestię i spoko reklama jest ! :)

Polecam

@LexPL Dziękujemy za opinie :)

Opublikowano

Ale robi się na gorsze :

-AntyLogOut włacza się przy biciu zwierzaków (Owca, Krowa itp.)

-Przy banach nie dodany wyjątek adresów IP serwerowych. - Wpisałem ip team Speaka waszego na serwerze i dostałem bana. (Pisałem do Moda, nic. Do Matixa, Nic. - Nikt nie był w stanie mnie odbanować xD Profesjonalizm)

-Możliwość kopiowania diaxów na spawnie (zglosilem juz moderatorowi)

+Dobry kontakt z ekipą

+Ogarnięty serwer

-"Niedokonfigurowany" serwer - Głownego goscia od plików ani razu nie widzialem a juz dlugo gralem.

zu439g.jpg

Opublikowano

Ale robi się na gorsze :

-AntyLogOut włacza się przy biciu zwierzaków (Owca, Krowa itp.)

-Przy banach nie dodany wyjątek adresów IP serwerowych. - Wpisałem ip team Speaka waszego na serwerze i dostałem bana. (Pisałem do Moda, nic. Do Matixa, Nic. - Nikt nie był w stanie mnie odbanować xD Profesjonalizm)

-Możliwość kopiowania diaxów na spawnie (zglosilem juz moderatorowi)

+Dobry kontakt z ekipą

+Ogarnięty serwer

-"Niedokonfigurowany" serwer - Głownego goscia od plików ani razu nie widzialem a juz dlugo gralem.

@LexPL pisałem tak zrozumiałem chodzi o TS 3 ze masz bana. Trzeba pisać tak dało się zrozumieć. AnTylogout pisałem do twórcy plugina o dodanie opcji configu takiej. Anty reklama każde stronie www lub adresy serwerów zalicza jako reklame. Niedokonfigurowany serwer jakim sensie? Po pierwsze masz unbana na serwerze. 

Opublikowano

@LexPL pisałem tak zrozumiałem chodzi o TS 3 ze masz bana. Trzeba pisać tak dało się zrozumieć. AnTylogout pisałem do twórcy plugina o dodanie opcji configu takiej. Anty reklama każde stronie www lub adresy serwerów zalicza jako reklame. Niedokonfigurowany serwer jakim sensie? Po pierwsze masz unbana na serwerze. 

Niedokonfigurowany w takim sensie ze nie ma np dodanych Wyjątków np. na wasze IP itp. I wiele innych takich małych rzeczy co irytuje graczy a wy sie dziwicie ze graczy nima.

Serwer jest godny polecenia to oczywiste, ale jest czasami irytujący poprostu. Wy czekacie az autor gamemoda czy czego tam, zrobi cos z antylogout na zwierzakach,a  sami nie umiecie tego zedytowac..

zu439g.jpg

Opublikowano

Niedokonfigurowany w takim sensie ze nie ma np dodanych Wyjątków np. na wasze IP itp. I wiele innych takich małych rzeczy co irytuje graczy a wy sie dziwicie ze graczy nima.

Serwer jest godny polecenia to oczywiste, ale jest czasami irytujący poprostu. Wy czekacie az autor gamemoda czy czego tam, zrobi cos z antylogout na zwierzakach,a  sami nie umiecie tego zedytowac..

@LexPL antylogout naprawiony został.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...