Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

holy shit platyna to jednak gunwo

Gość chujoweprowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no elo jestem smurfem z koreanskiego chalenjoura pogrywam sobie w platynce na eune, wszyscy zgodnie uznali ze jestem bardzo milym czlowiekiem i zasluguje na reporty  bo polando  a ja na to k...  a tak na serio to niedawno wbilem platynke i uwazam ze im wyzej wejde w tym wiekszym gownie jestem a  powinno byc odwrotnie takze wotafok rito mainuje wszystkie champy wszystkie linie  i jestem bogiem tej gry prawie jak imakutipaj zobaczymy gdzie mnie wrzuci w grze ktorą przed chwila znalazlem ok jest jungla lee super jestem chujowym lee nie umiem grac ale pikne to bo fajna postac #polandologic

geneza mojego nicku jest taka ze ludzie ktorzy piszą rozne przyimki z druzyn jak np tsm to sa k***y a nie ludzie a ja jestem jestem czlowiek prowo no i czemu by juz na samym starcie w nicku nie pokazac ze jestem z polski przeciez wszyscy kochaja polske gdybyscie widzieli ten czat w lobby jeszcze nic nie picknalem jeszcze nic nie napisalem nic a juz mnie reportowac chca hehe k***y

EcvXP9r.png

koreanska kontrola wizji oraz zdolnosci mechaniczne pozwolily mi na porpwadzenie druzyny do zwyciestwa pozdrawiam serdecznie polakow moich fanow

Opublikowano

Ty sie najpierw k***a pisać naucz

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Ty sie najpierw k***a pisać naucz

nie mow tak do mnie nie zycze sobie

Opublikowano

:D A no niestety platyna taka jest dobrze że powoli z niej wychodzę grając duoQ chociaż ostatnio miałem taric'a który wziął i pushował na 1lvl przez co feedował albo 2 supportów/adc w team ale czasami da się wygrać z trollami heh powodzenia 

Opublikowano

SmYE4J5.png

singed troll nie mam pojecia czemu dlaczego i tak dalej ale przeciwnicy byli tak slabi ze to by bylo do wygrania gdyby udyr sie nie poddal po tym jak singed zginal 10 raz na midzie, w sumie niby planowalem diament wbic na ten sezon ale jak tak dalej pojdzie to przestane tryhardowac bo po prostu szkoda czasu

na pohybel skurwysynom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...