Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nauczyć się grać?

maczoch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We wszystkich grach co gram to jestem słabszy od wszystkich kumpli ale ja jednak czuje ze nie wykorzystuje tego 100% do gry tylko okolo 60% moich możliwosci i nie potrafie sie skupić i nacelować w kokretny punkt bo zawsze poleci za daleko za nisko i ja strzele obok heada a typ mi prosto więc teraz mam pytanie jak moge sie skupić w 100% na grze? żeby grać to co umiem za najlepsza pomoc daje limit +

Opublikowano

Najlepiej patrz prosto w celownik nie zwracaj uwagi na różne rzeczy które masz po bokach ekranu. Jeśli gadasz z innymi i celujesz to nie patrz na mapę i niech oni mówią ci gdzie ktoś może stać.

cover.png?dl=0

Opublikowano

@kubanek_kuba

Żalosne co piszesz przyjacielu. Podczas gry trzeba skupić się na każdym elemencie swojego ekranu gdzie może znajdować się przeciwnik. Co z tego że będzie patrzył w sam środek monitora, jak przeciwnik pojawi mu się w innym miejscu niż przed nim będzie za bardzo skupiony na środku ekranu i pewnie nawet nie zareaguje.

@topic

Musisz być skupiony na każdym spocie gdzie można spodziewać się przeciwnika. Gdy grasz z kolegami niech nie krzyczą bo ważne jest nasłuchiwanie. Jeszcze ważne jest abyś słyszał swoich kumpli z ts/skype i równocześnie kroki, około 3 minuty trzeba się pobawić żeby to jakoś ustawić. 

2a0c2mq.png

Opublikowano

To zależy od monitora. Podaj rozdzielczość swojego monitora.

1600x1200 na takiej zawsze gralem to jest max dla mojego monitora i jak przelaczam na inna to mam takie rozmazane troche np na 1280x1080 coś takiego to mam troszeczke rozmanazne 1280x960 to mam rozmazane wiecej itd

Opublikowano

Tutaj masz omówione różnice w rozdzielczościach:

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...