Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry podobnej do NFSW

wiespeke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie najlepszym wyborem jest The Crew.

Są też inne samochodówki, jak np. GRIID: Autosport, niedawno wypuszczone Project CARS, czy też coś z serii NFS.

W tym roku ma również pojawić się World Of Speed.

HB5fLf7.png

Opublikowano

The Crew. Tylko musisz wydać pieniądze na jej zakup bo inaczej na multi nie pograsz a tam jest najwięcej frajdy z całej gry. Na Allegro Kody aktywacyjne można kupić za nie dużą sumę.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Jeszcze Test Drive Unlimited 1 i 2, ale jedynka korzysta z moda na multi, a dwójka już powoli umiera jeżeli chodzi o multi.

Opublikowano

The Crew dobrym wyborem ale słyszałem od posiadaczy że jest lekko zbugowane np: zamiast rozbić się na kawałki na drzewie to twój pojazd się czasem przesuwa i jedzie dalej ...

Grid Auto Sport  również dobry wybór lecz ciężko jest ogarnąć sterowanie ( fajny klimat jak grasz na kierownicy) (polecam) 

Jeśli lubisz rajdówki typu Colin 

to polecam Dirt 1,2,3 teraz wyszedł bardzo fajny Dirt Rally 

grałem w Dirt'a 1,2,3 i polecam świetnie  się  bawiłem i w sumie dirt nie jest drogi . 

tam @ Azetek. podał GTA V a jeśli  nie chcesz kupować aż tak drogiej gry to  ja polecam

Gta San  Klasyk jeśli wejdziesz na jakiś serwer Tokio Drift z modami to naprawdę masz tam wspaniałe samochody 

Opublikowano

The Crew jest dobrym wyborem. Gram od premiery z małymi przerwami to mogę stwierdzić, że ma to coś ta gra. Większość bugów jest już naprawionych, aczkolwiek czasami coś tam się znajdzie (ale nie przeszkadza to już w graniu-tak jak to było na początku)

Opublikowano

The Crew dobrym wyborem ale słyszałem od posiadaczy że jest lekko zbugowane np: zamiast rozbić się na kawałki na drzewie to twój pojazd się czasem przesuwa i jedzie dalej ...

Grid Auto Sport  również dobry wybór lecz ciężko jest ogarnąć sterowanie ( fajny klimat jak grasz na kierownicy) (polecam) 

Jeśli lubisz rajdówki typu Colin 

to polecam Dirt 1,2,3 teraz wyszedł bardzo fajny Dirt Rally 

grałem w Dirt'a 1,2,3 i polecam świetnie  się  bawiłem i w sumie dirt nie jest drogi . 

tam @ Azetek. podał GTA V a jeśli  nie chcesz kupować aż tak drogiej gry to  ja polecam

Gta San  Klasyk jeśli wejdziesz na jakiś serwer Tokio Drift z modami to naprawdę masz tam wspaniałe samochody 

Te "przesuwanie pojazdu" w The Crew kiedy trafisz na przeszkodę nie jest bugiem. Myślę, że tak to zostało zaplanowane (jeśli uderzymy w boczną część auta/drzewa/innej przeszkody to osuwamy się, tracimy trochę prędkości i jedziemy dalej). Nie wyobrażam sobie jak by to wyglądało, gdyby po każdym zderzeniu nasze auto rozpadało się na kawałki. Nie można tego wymagać od gry ze zręcznościowym modelem jazdy.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

The Crew, gra jest naprawdę mega :).

Jest też taka gra:

Prace na tym Ridge Racer Driftopia zostały przerwane, a serwery wyłączone w sierpniu 2014r.

Opublikowano

W tym momencie najlepsza gierka moim zdaniem to ,
TheCrew . Przeszedłem całe i jestem bardzo zadowolony ;)

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

<!-- Fantasy Bass -->

<ins class="adsbygoogle"

style="display:block"

data-ad-client="ca-pub-5122566234468357"

data-ad-slot="2119977022"

data-ad-format="auto"></ins>

<script>

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

</script>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w pewnym sensie GTA 5, lub The Crew, bardziej Ci polecam The Crew

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...