Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ikonka raportuj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo każdy użytkownik forum ma dostęp do ikonki raportuj. I chodzi o to żeby po wysłaniu raportu i kliknięciu jeszcze raz na tą ikonkę pojawiał się komunikat "Raport został już wysłany". Pewnie zapytacie się czemu? Chodzi o to że wysyłam raport potem wbijam gdzieś indziej i ja już nie pamiętam czy wysłałem ten raport czy nie i jeszcze raz chce wysłać przez co zaśmieca się panel moderatora.

A tu już inny pomysł i chyba najlepszy. Żeby po wysłaniu 1 raportu przez obojętnie jakiego użytkownika i późniejsze kliknięcie przez innego użytkownika było niemożliwe. Czyli maksymalnie 1 użytkownik może wysłać raport do 1 posta. 

Opublikowano

przez co zaśmieca się panel moderatora.

Nie zaśmieca się. Jest to jako jeden raport, ale w środku masz, że wysłane dwa.

Można dodać takie coś.

Co do drugiego to nie.

­

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Czasem ktoś może edytować zgłoszoną treść i dodać np. reflink i user nie będzie mógł zraportować, ponieważ treść już była zraportowana :P

Poza tym, z tego co rozumiem, to nawet, gdyby raport był błędny, nie można by było raportować.

Poprzez raporty panel moderatora nie jest zaśmiecany, kilka raportów na ten sam post wyświetla się na jednej stronie i są one liczone jako "1 aktywny raport" :p

Nie.

f

Opublikowano

Dobra. Można zamknąć. Jeśli wyświetlają wam się raporty w jednym poście i widnieją jako dwa czy jak to tam macie to spoko. Myślałem że każdy raport oddzielnie leci xD

Opublikowano

Druga propozycja była proponowana i nie przeszła, poza tym w ten sposób widzimy aktywność każdej osoby. 

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...