Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Części do wrót z boxów, które wrota składać?

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1."Zauważyliśmy także Waszą reakcję odnośnie wypadania części do wrót Kronos i Zeta z eventowych bonus boxów. W zamyśle części miały być do zdobycia w innym evencie, ale biorąc pod uwagę Wasze feedbacki, raz jeszcze przeanalizowaliśmy tą kwestię i ostatecznie nie tylko utrzymaliśmy możliwość wylosowania części do wrót, a nawet zwiększyiśmy ich ilość. Więc zbierajcie i zdobądźcie kolejne części!"

Ja żadnych części do wrót jeszcze nie dostałem a około 100k uri + 1k energii już nazbierałem z boxów. Czy wam jakieś części wypadły?

2. Które wrota dla uri składać? Mam 2k energii. Herkulesów nie planuje, lf4 tak samo. Mam full havoki. Chce jak najszybciej uri wbić.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

1. Ja po dwóch dniach zbierania dostałem kilka części do wrót Kronos.

2. Osobiście preferuję robienie wrót Zeta - jak dla mnie to szybkie zarobki :)

Opublikowano

Z tego co wiem, czesci nie wpadają na mapach pvp. I jak niektórzy twierdzą jak pet zbiera to też nie wpadają do kronosa... Ale wątpie w to :) Dla urki to chyba najlepiej zety,lub abc :D

Opublikowano

Tylko ze wrota zeta troche energii biora, nie lepiej alfy/bety/gammy?

Alfa / beta na początek w sam raz. Trochę urki Ci poleci, tym bardziej, że masz 2k energii. Co według mnie na alfę powinno w zupełności wystarczyć. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...