Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta dotycząca Minecraft'a.

Kacki

Ankieta dotycząca gry Minecraft.  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy posiadasz konto premium Minecraft?

• Tak
      35
    • Nie
      17
  2. 2. Czy kiedykolwiek używałeś/aś cheatów w trybie multiplayer?

• Tak
      37
    • Nie
      15
  3. 3. Czy chociaż raz wydałeś/aś pieniądze na usługi premium na jakimkolwiek serwerze? (Usługi premium, czyli m.in VIP)

• Tak
      30
    • Nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym, zaprosić Was do wzięcia udziału w ankiecie. Mile widziane będą uzasadnione posty z Waszymi opiniami na te tematy :P.

PS Proszę o szczere odpowiedzi, jest to ankieta w 100% anonimowa ;)

@Mrroczny.

W chwili obecnej nie mogę tego zdradzić :P

Opublikowano

Tak , Nie ,Tak :)    Pozdrawiam

PS. a to ostrzeżenie to za co panie moderatorze?  Taki kaprys  ?? czy z nudów się bawisz ??  kolejny dzieciak na nie właściwym stanowisku !

Prem Tak  - Cheaty - Nie   usługi prem  - Tak   Lord pomyśl zanim nadasz PK

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

Tak - posiadam od kilku ładnych lat

Nie - nigdy nie używałam, chyba że w celach sprawdzania kogoś na serwerze będąc w roli Administratora, etc.

Tak - zdarzało się coś kupić czasem

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Hmmmm.

Ciężko przyznać, ale mimo że promuję Premium sam nie posiadam :D nie wciąga mnie ta na tak dużo czasu abym czuł potrzebę kupna Premium.

Jeżeli znajdzie się powód że będę grał dziennie po 2/3H to wtedy można kupić, ale póki co gram 40minut dziennie i do tego na Singlu więc nie mam takiej potrzeby

Hacki, raz jedyny używałem ;-; pamiętam serwer reeBuild z pluginem PreciousStones (działki gąbką).

Raz tam użyłem, zostałem zbesztany przez resztę graczy oraz zbanowany, od tamtej pory (jakoś już 3.5 roku) nie używałem hacków ani innych programów tego typu

Czy Ja wiem, kupowałem, czasami Vipy czasami byle co żeby serwerowi pomóc się utrzymać.

Ale jeżeli gram na gównie to gówno dam.

Żeby wpłacić kasę muszę wiedzieć że dzięki temu będę się wyróżniał a nie że kupię vipa na 5slotowym serwerze gdzie 3 osoby to admini :D

TEMAT

Opublikowano

Tak. - Zakupiony kilka lat temu. Nazwijmy rzeczy po imieniu nie akceptuję gdy ktoś kradnie, a używanie "pirata" to zwykła kradzież. 
Tak. - Głównie Nodus, na wszystkich serwerach gdzie budowałem coś dla administracji lub tam gdzie sam byłem administratorem był dla mnie prawą dłonią, opcje jak szybkie latanie, radar czy widzenie w ciemności były dla mnie ogromnie przydatne, funkcji jak XRay nigdy nie używałem. 
Tak. - Wielokrotnie zakupywałem VIPa na dobrych serwerach, naturalnie rzecz biorąc takie "wynagrodzenie" dla administracji jest często pomocne, a jednocześnie motywujące. 

s4ElBud.png
Opublikowano

TAK kupiłem minecrafta premium kilka tygodni temu wiele serwerów jest PREMIUM na ktorych nie mogłem grac, a teraz moge\

NIE  NIgdy cheatów nie posiadałem i nie bede ich posiadac :)

TAK wielokrotnie kupowałem VIPa, czasami itemy bądz itemy stałe na MiniGame

Opublikowano

Konto premium zakupiłem jakiś rok temu i wydanych pieniędzy nie żałuje, co prawda nie gram jakoś długo jednak wydaje mi się, że zakupując grę wsparłem twórcę tym samym przyczyniłem się w jakiś sposób do rozwoju gry. Programów trzecich nie używałem głownie ze względu na to, że nie czułem takiej potrzeby i gram głownie na singleplayer na modyfikacjach. Na usługi typu vip wydałem może z 15zł podczas całej mojej rozgrywki, na wakacjach może 2 lata temu na jednym z pierwszych w Polsce serwerze jail.

Opublikowano

Tak - kiedyś kupiłem i używam po dziś dzień xD

Tak - po co grać uczciwie jak można się wspomagać jak by to powiedzieli sportowcy? Często jechałem na dopingu ;)

Nie - nie dojść że musiałem kupić premke to jeszcze płacić za jakiegoś vipa... Nie kupuję nic na serwerach.

Opublikowano

­Nie - jeszcze nie kupiony. W przyszłości.

Tak - Gdy druga osoba też używa, więc też mam prawo. ;)

Tak - Tak. Serwer SkyBLOCK za 7 zł. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...