Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Server RPG

GODRaven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam zamiar na wakacje postawić server rpg i się zastanawiam czy jest sens.

Server by miał

-Clienta (własny)

-grafika (własna)

-i inne rzeczy też

i tu pytanie server rpg tibi czy innej gry np:

-margonem

-tibiame

i jakie raty 1x czy więcej a może do tego dodać fast attack taki jak np na tibiafun.pl?

od siebie mogę tylko zapewnić ze na serwerze nigdy by nie było resetu postaci ani w itemshopie itemów do kupienia tylko co najwyżej pacc i np amulet of life który by nie zabierał doświadczenia i skili.a pacc tylko taki + ze więcej expowisk.tak aby utrzymać serwer,ma być dla graczy nie dla pieniędzy.

oraz zapewniam dużo questów,potworów i różnych typu rzeczy na pewno mogę zrobić serwer na długie lata tak żeby się nie znudził

i tu liczę na odpowiedz jaki typ by ci pasował serwera i czy jest sens wogóle taki serwer robić za odpowiedz lajk 

Pomocnik
Opublikowano

Pomysł z połączeniem Margonem z Tibią jest bardzo ciekawy. Chętnie zagram jeśli uda Ci się wdrożyć projekt w życie ;).

Opublikowano

Taki rpg musi miec spora reklame, zainwestowac w nia, bo na zwyklej otliscie nie zarobisz 300-500 graczy. Pacc rowniez powinien byc DARMOWY, niektore mounty wklepac do sms shopa, pewne itemy do misji tak, aby mozna bylo nimi handlowac w grze i misje robic bez potrzeby wysylania sms. Zreszta ten czas poswiecilbym w tworzenie evo, bo klimat rpg do tibii nie pasuje, kazdy stawia na bota i wary, takze do evo mozna wiecej itemow naklepac do sms shopa, czyli wiekszy zarobek­

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Tak jak napisał kolega wyżej, czasy Rpg sie skończyły, serwery padają, oficjalna gra ma 30tys online? Gdy zaczynałem grać, pamietam dwa zera wiecej i 1000 osob na serwerze prywatnym. Evo to ZAROBEK i serwer "na krótko" :)

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...