Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed Hack na EliumMT2.

Lenartu

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Powinien działać, sporo hacków działało.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Dacie link do pobrania dzialajacego kamer moda ?:) bo nie moge znalesc :#

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

k99KSGt.jpg 

Ani kamer nie działa, ani multi hack. Multihack jak klikam start to wyskakuje coś takiego

Opublikowano

Wszystko jest przeinstalowane.. (net.framework'i, microsoft c++) nadal nie działa :c

Opublikowano

Multihack: Failed to find MAIN function i gdy klikam ok to crash gry. Kamer mod: odpalam klikam start i nic się nie dzieje.

Opublikowano

Polecam multihacka by Francoiz.

Działa prawie wszędzie.

Wpisz w google to będzie miał jego stronkę i link do pobrania.

Opublikowano

Ale zainstaluj to pod 32 bity a nie 64.Bo czity nie wspieraja 64 bity jak i gry.Sam mialem problem z odpaleniem.Jak nie pomoze pisz na priv.

/niereg. sygna

Opublikowano

Usunąłem c++ na 64bit. Nie pomogło czyli został tylko format ? btw w tym cheacie od francoiza wyskakuje mi create minidump> Reason UnhandledExceptionFlt DumpPath minidump_2015_05_19_14_55_38.dmp. 

Opublikowano

Nic nie formatuj, to jest jakies zabezpieczenie. Mi to samo wyskakuje od 3 dni i proboje znalesc jakiegos działającego cheata. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...