Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria z jestę freekill'em ( jestę freekillę ) [#1]

Shao King

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywal napisy na środku ekranu. One wręcz odrzucają! Tak to całkiem całkiem pomijając fakt że Tego co nagrałeś (pvp) jest 10 Milionów i jeszcze więcej. I więcej gadaj bo zanudzasz..

Opublikowano

Wywal napisy na środku ekranu. One wręcz odrzucają! Tak to całkiem całkiem pomijając fakt że Tego co nagrałeś (pvp) jest 10 Milionów i jeszcze więcej. I więcej gadaj bo zanudzasz..

A o czym można rozmawiać na pvp :) ;].

banner.png

Opublikowano

Nie lepiej by było jakbyś zrobił normalny początek i jak jest klepa to przyśpieszył i dał muzyczkę bez waszych głosów? I później normalny koniec? 

Szczerze to 6minut nie chce się tracić, bo rozmowy też tam za bardzo twórczej nie ma.

Opublikowano

Nie lepiej by było jakbyś zrobił normalny początek i jak jest klepa to przyśpieszył i dał muzyczkę bez waszych głosów? I później normalny koniec? 

Szczerze to 6minut nie chce się tracić, bo rozmowy też tam za bardzo twórczej nie ma.

No jak nie ma połowy graczy którzy się klepią na serwerach nie wiedzą nawet że po relogu mniejszy knock i myślą ze jakieś skrypty/huzuni :>

banner.png

Opublikowano

@Shao_King 

W takim razie mogłeś na końcu filmu lub na początku filmu to wytłumaczyć, a potem muzyczka i przyśpieszenie ;)

Obejrzyj filmik... A nie szybki hejt bo już nie wiesz co napisać... Z typem " Andruch " którym się klepałem 2x to reloga walnął i wtedy powiedziałem... Żeby oglądający wiedział dlaczego relog...

Moim zdaniem ogarnij glosy, pusc muzyczke będzie przyzwoicie.

U mnie na słuchawkach i głośnikach dobrze słychać.

banner.png

Opublikowano

Pierwsze co powinieneś zmienić, to wyciszyć głos podczas klepy i dać głośniejszą muzykę, albo zniwelować w jakiś sposób te kliknięcia myszką. Odrzucający jest też głos Twojego przeciwnika, jest przed mutacją i nie nadaje się na YouTube. To moje zdanie, nie hejt, raczej krytyka.

Opublikowano

Pierwsze co powinieneś zmienić, to wyciszyć głos podczas klepy i dać głośniejszą muzykę, albo zniwelować w jakiś sposób te kliknięcia myszką. Odrzucający jest też głos Twojego przeciwnika, jest przed mutacją i nie nadaje się na YouTube. To moje zdanie, nie hejt, raczej krytyka.

Klikanie myszki to u niego... :)

banner.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...