Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MSI vs Gigabyte GTX 970

Freez3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt msi kulturę pracy ma bardzo dobrą , ale ja polecę ci Asus'a Strix .

Ta karta ma trochę słabszą kulturę pracy od msi ( ale jest git ) , zato ma backplate .

Wydajność , niskie temperatury , o/c takie same jak msi .

J9rrz3v.png

Opublikowano

Fakt msi kulturę pracy ma bardzo dobrą , ale ja polecę ci Asus'a Strix .

Ta karta ma trochę słabszą kulturę pracy od msi ( ale jest git ) , zato ma backplate .

Wydajność , niskie temperatury , o/c takie same jak msi .

No może i ma ten backplate, w sumie zależy mi na nim, ale niestety tutaj cena jest wyższa o jakieś 70 zł, a na to mnie niestety nie stać. Biorę GTX 970 od MSI

Można zamknąć.

Opublikowano

Prosty wybór.

Gigabyte jest większa. Polecam MSI. Nie hałasuje tak bardzo bo Gigabyte jest dość mocno głośna (jak zwykle :D)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

MAM od msi zgrywa mi sie ladnie kolorystycznie z pkyta glowna i z obudowa, jest cicha w idle nieslyszalna.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@paxonzzzz

A powiedz mi. Wybierałeś sobie komponenty do PCta żeby ładnie wyglądały? o.O

dafq.

Bierz od MSI ew. Asusa i tyle.

Gigabyte ma dobre chłodzenie lecz wątpię że będziesz podkręcać (MSI jest także dobra do OC)

Opublikowano

@paxonzzzz

dafq.

Gigabyte ma dobre chłodzenie lecz wątpię że będziesz podkręcać (MSI jest także dobra do OC)

Będę ją podkręcał, ale to dopiero w niedalekiej przyszłości, tzn. po wymianie płyty głównej.

Opublikowano

@paxonzzzz

dafq.

tak gdyz zalezy mi na wygladzie, wszystkie komponenty w budzie maja kolor czarno czerwony + do tego obudowa z plexi ,czerwone podswietlenie LED biurka (biurko robilem sam na wymiar z drogiego i porzadnego materialy jakbys chcial takie kupic to z 2000 tysiace zloty minimum), ktore jest czarne na wysoki polysk do tego klawa czarna z czerwonym podswitleniem i myszka czarna z czerwonym tez, wiesz lubie jak wszystko ladnie sie zgrywa i pieknie do siebie pasuje, jakbys mogl zobaczyc moja giercoqwnie bylbys zachwycony.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

"Ta karta jest lepsza. Nie nie bo moje biurko jest czerwone i ma pasować wiec weźmy gorsza " xD poza tym nie chwal sie bo wielu tutaj ma jeszcze lepiej niż ty i wydało wiecej pieniędzy ^^ btw. Topic. Jak kupisz od MSI to bedzie okej. Mogl byś Gigabyte lecz moze ci przeszkadzać hałas No i moze jej obudowa nie pomieścić

Opublikowano

"Ta karta jest lepsza. Nie nie bo moje biurko jest czerwone i ma pasować wiec weźmy gorsza " xD poza tym nie chwal sie bo wielu tutaj ma jeszcze lepiej niż ty i wydało wiecej pieniędzy ^^ btw. Topic. Jak kupisz od MSI to bedzie okej. Mogl byś Gigabyte lecz moze ci przeszkadzać hałas No i moze jej obudowa nie pomieścić

I co z tego ? Sam bym wolał złożyć komputer pod kolorek reszty niż składać jakieś kolorowe gówno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...