Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś kupowałem konto mc, teraz chcę pograć na oryginalnym launcherze, lecz mogę tylko demo.

Kiedyś konto działało na oficjalnym launcherze.

911761431617636969800.png

O co chodzi?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Musisz zalogować się nie konto mojang i dopiero pobrać, bo z tego co widzę to masz pasek logowania 

Opublikowano

Masz konto premium ktore nie jest przeniesione na mojang.com. Wystarczy ze sie zalogujesz tam i importujesz konto i bedziesz mogl grac dalej (Bedziesz logowal sie emailem).

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Masz konto premium ktore nie jest przeniesione na mojang.com. Wystarczy ze sie zalogujesz tam i importujesz konto i bedziesz mogl grac dalej (Bedziesz logowal sie emailem).

No to właśnie dałem okienko, jak chcę importować konto, na mojangu zalogowany jestem.

Tylko jak tam wpisuje dane to wyskakuje komunikat jak na zdjęciu.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

No to właśnie dałem okienko, jak chcę importować konto, na mojangu zalogowany jestem.

Tylko jak tam wpisuje dane to wyskakuje komunikat jak na zdjęciu.

Wpisujesz nick/haslo zle. Watpie ze mozesz je tak po prostu odzyskac (Bo konto nie jest przeniesione na Mojang.com. Jesli nie moznesz odzyskac konta to napisz do supportu tylko pamietaj ze bedziesz musial miec dowod kupienia konta aby udowodnic ze to twoje konto.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...