Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa na serwer #3 by Patryk2060

Gość Patryk2060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dodawałabym. Ta minigra to nie tylko ciągle te same wyspy. Można też to urozmaicić. Ja np. widziałam super mapy gdzie wyspa była ze szkła, każda w innym kolorze i trochę innym kształcie.. A nie wszystko takie jednakowe, nie przesadzajmy.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie dodawałabym. Ta minigra to nie tylko ciągle te same wyspy. Można też to urozmaicić. Ja np. widziałam super mapy gdzie wyspa była ze szkła, każda w innym kolorze i trochę innym kształcie.. A nie wszystko takie jednakowe, nie przesadzajmy.

Ja naprawde nie chce Ciebie pouczac czy cos 

Ale grałas kiedykolwiek na jakims serwerze MiniGame? Tak grałas

Widziałas kiedys identyczne wyspy? Widziałas bo chociaz jedna mapa ma takie same wyspy 

Opublikowano

@Patryk2060 Chcesz żeby ktos to ocenił, coś o tym powiedział a krytyki nie potrafisz przyjąć. :) Logika.

Tak, grałam, i wiem że do tej minigry nie muszą być identyczne wyspy, one mają mieć to samo (skrzynki, etc), ale nie żeby wszystko wyglądało i było ustawione identycznie, bez przesady. Niech to sie jakoś lekko różni, żeby to miało sens i było ciekawe, a nie monotonia i nuda.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

kavoweciastko zgodzę się z tobą, skrzynki mogą być ustawione w innych miejscach, a sama wyspa nie musi być taka jak inne, ale jeśli zobaczysz to na większości serwerów te wyspy są jednakowe ;[ I to jest nudne tak samo jak możliwość podsadzania się w górę ;]

Mapa wygląda dobrze, ale jakbyś zastosował się do uwag kavoweciastko i zrobił każdą wyspę w miarę inaczej to wyglądało by lepiej/

Opublikowano

­A ja powiem odwrotnie. Podoba mi się ten styl. Tylko skrzynek NA glinie, postawiłbym W środku.  :)

Mapa dobrze stworzona jak na tryb SkyWars. Gratuluję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...