Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki host?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro na maxcrafcie nie mają anty-ddosa to i na pukawka nie mają, chyba że coś się zmieniło od tych paru lat. Nie jestem w temacie.

A przeczytałem to gdzieś na forum, tak przytoczyłem : P Hehehe.. wiedziałem że zaraz znajdzie się ktoś kto mi to wypomni : P

@Edit

Mają AntyDDoS, to jest podstawa.

W zasadzie nie oni tylko Ci u których mają maszyny.

Więc miałem racje. ^^

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Skoro na maxcrafcie nie mają anty-ddosa to i na pukawka nie mają, chyba że coś się zmieniło od tych paru lat. Nie jestem w temacie.

A przeczytałem to gdzieś na forum, tak przytoczyłem : P Hehehe.. wiedziałem że zaraz znajdzie się ktoś kto mi to wypomni : P

Mają AntyDDoS, to jest podstawa.

W zasadzie nie oni tylko Ci u których mają maszyny.

Opublikowano

@ref

Kupiłem na enderchest, ponieważ już kiedyś tam miałem serwer :P za pare godzin prezentacja w dziale Publikacje serwerów! nie spotkałem laga jak na razie dziękuje za pomoc

76561198115213832.png

Opublikowano

Witajcie widzę że mamy tu przeciwnika OVH więc może trochę napisze wypocin.

Na początku kiedy nie miałem jeszcze tak środków żeby kupić coś mocniejszego kupiłem VPS 8GB Ramu.

Jakie odczucia? Serwer śmiga sobie parę dni aż tu nagle co ? Kilka maili dziennie od firmy OVH że na serwery

są prowadzane ataki DDoS i zawzięte odpowiednie procedury. O dziwo wydajność nie spadła ani trochę i gracze

nie byli narażeni na lagi łącza i spadki PING. Aktualnie posiadam serwer na ich serwerach Kimsufi które też ma niby

"słabą" opinie jednak ja nie odczuwam problemów z tym związane.

Opublikowano

@YoungGod

Już nie mam bo było to jakiś czas temu a ja czyszcze skrzynke co pare dni

@Edit widzę że nie warto tu odpowiadać na pytania bo odrazu 5 pkt ahh 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...