Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora S2 czy warto jeszcze grać?

Unga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Ciągnie mnie bardzo na hard-a. Nie mam zamiaru grać na Ravi z takiej racji że z przyczyn nie wiadomych po 2 tyg nie  grania moje konto zostało zbanowane ( 94,68,54,48) więc moja noga tam nie powstanie. Wiadomo że ravia i balmora to są w sumie 2 największe hardy. Bo na innym nie mam zamiaru się produkować aby potem padł i nic z tego nie mieć. 

Więc ile osób gra na balmorze s2?

Czy wgl się opłaca powracać ? ( lecz prosze mi nie pokazywać tego durnego filmu gdzie kolejny bez mózg próbuje się wybić jak małysz i Isamu ).

Kim warto grać?

Czy opłaca się robić buffa od razu czy daną postacią którą polecicie sama potem ogarnę wszystko? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Balmorka fajny serwer, tyle że już tłumaczę to po raz któryś, teraz jest może z 600osób online, niedługo będzie 500, potem 400 i tak za 2,3 miesiące serwer będzie do zamknięcia. A po co się męczyć i zdobywać dobre eq jak za parę tygodni na serwerze będzie pustka i nic to nie będzie znaczyć. Jak Cię ciągnie do harda to polecam grać na globalu który moim zdaniem jest już przeżytkiem, WOM2 europejski serwer hard, Metin2 SG - chociaż graczy też już mało, no i to chyba tyle.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Obecnie nie ma dobrego polskiego priva medium/hard gdzie gra około 1k, więc tak jak kolega wyżej, polecam Wom2, sporo polaków (jest kilka polskich gildii), dużo ludzi i serwer się trzyma już dobre 2 lata.

Codziennie są eventy.

Też szukałem od ostatnich 2 dni jakiegoś priva na dłużej medium/hard, ale niestety nic ciekawego nie ma. Balmora z ravia nadal miałyby sporą ilość graczy jak by nie robili s2. Nie wiem po co do privów robić s2, przez to tylko mniej graczy, mniej więcej tak to działa:

1 serwer - 1,5k ludzi online

powstaje 2 serwer

1 serwer traci graczy którzy przechodzą grać na s2

na 1 serwerze brakuje ludzi więc ludzie kończą grę

s2 też zaczyna powoli wygasać.

Zamiast postawić jeden porządny serwer i go utrzymywać to robią s2, a po tym jest wtedy mniej graczy.

Ogólnie wszystkie serwery którym zachciało się s2 szybko upadły :) I przez to balmorka i ravia poszła w pizdu, gdy tylko nagle pojawił się s2, po miesiącu zaczęły się problemy.

Opublikowano

Balmorka fajny serwer, tyle że już tłumaczę to po raz któryś, teraz jest może z 600osób online, niedługo będzie 500, potem 400 i tak za 2,3 miesiące serwer będzie do zamknięcia. A po co się męczyć i zdobywać dobre eq jak za parę tygodni na serwerze będzie pustka i nic to nie będzie znaczyć. Jak Cię ciągnie do harda to polecam grać na globalu który moim zdaniem jest już przeżytkiem, WOM2 europejski serwer hard, Metin2 SG - chociaż graczy też już mało, no i to chyba tyle.

No wiem że nie mam serwer isamu jak i FuBu spada, ale nie myślałam że aż tak bardzo. .A na globalu to jaki serwer polecasz? na którym dużo osób gra i nie jest za drogo ^^ I kim opłaca się gra 

Obecnie nie ma dobrego polskiego priva medium/hard gdzie gra około 1k, więc tak jak kolega wyżej, polecam Wom2, sporo polaków (jest kilka polskich gildii), dużo ludzi i serwer się trzyma już dobre 2 lata.

Codziennie są eventy.

Też szukałem od ostatnich 2 dni jakiegoś priva na dłużej medium/hard, ale niestety nic ciekawego nie ma. Balmora z ravia nadal miałyby sporą ilość graczy jak by nie robili s2. Nie wiem po co do privów robić s2, przez to tylko mniej graczy, mniej więcej tak to działa:

1 serwer - 1,5k ludzi online

powstaje 2 serwer

1 serwer traci graczy którzy przechodzą grać na s2

na 1 serwerze brakuje ludzi więc ludzie kończą grę

s2 też zaczyna powoli wygasać.

Zamiast postawić jeden porządny serwer i go utrzymywać to robią s2, a po tym jest wtedy mniej graczy.

Ogólnie wszystkie serwery którym zachciało się s2 szybko upadły :) I przez to balmorka i ravia poszła w pizdu, gdy tylko nagle pojawił się s2, po miesiącu zaczęły się problemy.

Zdaje sobie z tego sprawde, bo jak robią hardy bądź medium padają po max 5 mies. No tak, nie ma się z jednej strony co dziwić, chodzi tylko o hajs a że tak powiem "fani" będą grać. dziękuje za odpowiedź. 

Opublikowano

To nic totalnie nie pokazuje ten kolega został wyje bany z teamu i pół topki serwera się z nim sądzi o to że im ukradł pieniądze ^.^

Co do serwera gram na nim serwera jest mega z*******y jedyny problem to wlasnie brak ludzi do gry ogromna ilosc odeszła przez przeciaganie startu s2 z soboty na niedziele wejdzie duzy update który ma na celu wspomóc graczy zaczynających grę i z tego co mi wiadomo fubu zacznie serie z s2 więć myślę że to się ruszy sam zapraszam na serwer ale jedna osoba go nie zaludni

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za rade, wygrałam jednak PL :D // Do zamknięcia

Odniosę się do wypowiedzi

Ja powiem tak, mi to fito co ktoś robi na Swoim serwerze, chodzi mi ile ludzi gra - to jest jedna rzecz. Druga, jeśli kolejny pajac chce się wybić jak Isamu oraz Małysz, to życzę mu z całego serca powodzenia, bo w 100% mu się to nie uda. Trzecia sprawa, czytaj formę treści z zrozumieniem bo jak napisałam

Czy wgl się opłaca powracać ? ( lecz prosze mi nie pokazywać tego durnego filmu gdzie kolejny bez mózg próbuje się wybić jak małysz i Isamu )

Nie mam zamiaru przejmować się człowiekiem który nie używa Swojego mózgu bądź jest go pozbawionym, bo próbuje być sławnym na yt. To co FuBu kiedyś zrobił nie jest mi obce, a zrobi sobie test serwer i pierdołki wgrać to nie jest żaden problem. Jeśli pajacyk chce być gwiazdą YT to niech próbuje, ale ludzie nie są głupi że po raz trzeci dadzą się nabrać i poleci mu masa subskrypcji bo pokazał że ktoś ma navi. Dziękuje za uwagę i radzę Tobie ahh przemilczę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...