Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do metin2.pl/metin2.sg

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytanie , chciałbym wrócić do gry w metina jednak nie wiem która opcja jest lepsza.

Widzę narazie dwie

Metin2.SG
- Mam konto 35 lvl sura wp z koniem 8 lvl

- Mało yang , brak buffa
- Musiałbym zainwestować w perły 30-50 zł psc a potem je sprzedać , żeby miec na podstawowe eq

- Grindowanie do Ostrza , Strachu na P i zbieranie yang na 35 lvlu a potem expienie do 80 ( zajmie to parę miesięcy)

- Gra bez czitów

Metin2.PL
- Sugerowali mi serwery Negros i Tortuga ( podobno najwięcej graczy )
- Mógłbym kupić szamana 75-90 lvl ze skillami P lub surę WP 75-90 też z wysokimi skillami i z biologiem do 200 zł nawet
- M2bob 6 kont na dolinie/sohan i sprzedaż dropu itemków i zbieranie a EQ dla głównej postaci ( wiem , że nie kupie postaci z full P i dobrym eq za tyle złotych)

- Parę miesięcy zbierania na eq , żeby postać mogła coś ugrać w grocie/dt/metinach 90
- Gra z botami bez czitów na głównym koncie

Co byście wybrali?

xD

Opublikowano

Witajcie mam pytanie , chciałbym wrócić do gry w metina jednak nie wiem która opcja jest lepsza.

Widzę narazie dwie

Metin2.SG

- Mam konto 35 lvl sura wp z koniem 8 lvl

- Mało yang , brak buffa

- Musiałbym zainwestować w perły 30-50 zł psc a potem je sprzedać , żeby miec na podstawowe eq

- Grindowanie do Ostrza , Strachu na P i zbieranie yang na 35 lvlu a potem expienie do 80 ( zajmie to parę miesięcy)

- Gra bez czitów

Metin2.PL

- Sugerowali mi serwery Negros i Tortuga ( podobno najwięcej graczy )

- Mógłbym kupić szamana 75-90 lvl ze skillami P lub surę WP 75-90 też z wysokimi skillami i z biologiem do 200 zł nawet

- M2bob 6 kont na dolinie/sohan i sprzedaż dropu itemków i zbieranie a EQ dla głównej postaci ( wiem , że nie kupie postaci z full P i dobrym eq za tyle złotych)

- Parę miesięcy zbierania na eq , żeby postać mogła coś ugrać w grocie/dt/metinach 90

- Gra z botami bez czitów na głównym koncie

Co byście wybrali?

Zdecydowanie SG wedługo tego co napisałeś, gra to chyba ma być zabawa tak? a co to za zabawa kupić gotowe konto i stawiać po 20botów żeby coś zarobić? Rozumiem tam jakieś drobne wspomagacze, typu sh, wh, nok, ale bez przesadyzmu.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Metin2 SG to jak Metin2 PL tylko że inna firma/Właściciel.

Inaczej mówiąc Metin2 SG to Globalny serwer, nie żaden priv. ;)

Tylko o ile lepszy ... Bez porónania do tego co na pl'u się dzieje.

...................\/...................

Pasjonat
Opublikowano

Dla mnie Metin2.pl już nie istnieje ;) to nie jest to co kiedyś teraz jak chcesz grać wbijaj śmiało na SG :).

Bez przesady, jeśli ktoś chce sobie pograć, będąc pewnym swojego konta może grać na pl'u. Na pewno są poważni ludzie, nie same dzieci pędzące do topki na serwerze.. W dodatku można skleić jakąś ekipę (nawet na forum, jest temat) i wspólnie zacząć grę.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Bez przesady, jeśli ktoś chce sobie pograć, będąc pewnym swojego konta może grać na pl'u. Na pewno są poważni ludzie, nie same dzieci pędzące do topki na serwerze.. W dodatku można skleić jakąś ekipę (nawet na forum, jest temat) i wspólnie zacząć grę.

Jak kto woli. No fakt z ekipą można pograć, ale samemu to tak nie bardzo.

Opublikowano

Jak kto woli. No fakt z ekipą można pograć, ale samemu to tak nie bardzo.

Zalezy co kto lubi, ja grywalem solo.... tylko po to zeby odreagowac od rzeczywistosci, zrelaksowac sie ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...