Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L2Dawn[x5,Interlude][Bez Donacji,p2w]

EuroWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poster.png

WItam wszystkich graczy, I odrazu chcialbym zachecic do gry na nowo powstalym serweze L2 Dawn ( 08.05.15 )

Gram na L2Dawn juz od 2 dni, I musze powiedzec ze jak do tej pory jest wysmienicie. Serwer 99.7% uptime (byl 2 minutowy restart) takze niema co nazekac :D

Ciagle przybywa graczy, gludio oraz dion sa pelne krasnali oraz giran powoli sie zapelnia ( -_- cala kasa do krasnoludow jak zwykle :D) takze moim zdaniem jest wystarczajaca liczba osob zeby gralo sie przyzwoicie. Dokladnych liczb niepodaje, bo takowych nieda sie dostac ( tzn nie sa podane)

No I Dobrze!! Bo Jesli ktos sprubuje I mu sie spodoba to zostanie, a osoby kture ciagle tylko troluja forum oraz graczy na serwerze moga sie trzymac z daleka :X.

Gm owie organizuja eventy, I aktywnie kontroluja co sie dzieje na serweze. Community jest naprawde fajne, jak na dana chwile nieistnieje jeszcze zaden polski klan, jest kilka internacjonalych, a osob z polski troche gra.

Z gury mowie ze niema tam napewno tysiaca graczy czy cos w tym stylu. takze jest dosc sporo osob ale bez jakis profesjonalych czy hardkorowych klanow ktore scigaja sie jak najszybciej do konca ( a potem I tak sobie ida )

Takze atmosfera jest pelen luzik.

Serwer powstal z inicjatywy starych wyjadaczy L2 z milosci do naszej ukochanej gry I niema oraz niebedzie posiadac p2w Donation systemu. Chociaz z tego co wiem opcja wysylania kasy jest, aczkolwiek w zamian mozna napisac ktora czapke sobie zyczymy :)

Info o serweze:

Lokacja : Francja

Anti DDOS

CPU: Intel Xeon e5 v2 3.7 ghz

Ram: 64 Gb

Lacze: 1 Gbit

Exp/Sp x5

Adena: x5 / x1 szansa

Raid drop: x1

Spoil: x5

SERWER NIEPOSIADA:

NO Custom NPC Buffer

NO GM Shop

NO Donation Currency

NO Pay to win Items

Strona:

L2Dawn.com

Info:

L2Dawn.com/about

PS: Raz jeszcze zapraszam I jak ktos chce do internacjonalnego klanu to piszecie do nEuRoMancer

aha I przepraszam za ortografie :/

Dzieki I do zobaczenia w grze :)

Opublikowano

To jest prawdziwa bez przekłamań publikacja. "100 lat" w L2 nie grałem ale zaraz ściągnę i wpadam mam nadzieje ze inni gracze mi przypomną jak się w L2 gra i pomogą. 

PS

Jak Senior wróci na druga turę wyborów to konto będzie 7/24 online no afk (bo troszke nas jest, ale bez szefa nie włazimy na konta) to chyba mimo braku umiejętności Wam się przyda :)

Opublikowano

Coś nie tak - pokazuje mi że serwer terminate (w tle widzę update) nie chce mi się dziś już z tym bawić jak wpadniesz i przeczytasz to może coś poradzisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...