Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] Antlatis!

Meguwicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak coś, to serwer stoi na tych "moich" starych plikach z MPC.

Lang nie zmieniony do końca oraz ItemShop taki sam jak mój stary.

twój człowieku ? - w plikach przez 2 tygodnie zmieniło się więcej niż na wszystkich twoich "prywatnych serwerach" :)

Opublikowano

Więcej prezek k***a odnoszących się do tego mega-pompa.

W temacie Antlatis

W opisie Mega-pompa

A link do waleczni.net

nie pojebało tu kogoś?

o c**j tu chodzi 

Opublikowano

@Toky ahhahaha xD też nie trybie

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ten serwer jest bezsensu.

Totalna żenada. 

Nie polecam, myślałem, że IS mają własny, a są identyczne oferty jak u mnie, nie rozumiem, po co tak kopiować.

Serwer na max 5 minut, nie polecam.

Prócz domeny nie widzę tu nic pozytywnego.

Proszę też o nieodświeżanie tego "serwera".

baner.png

Opublikowano

toky i beneko czytajcie  xD server antlatis stoi na waleczni.net  .... nacisnijcie link to zauwazycie boroki

Nie zmienia to i tak tego że ten serwer to syf.

Opublikowano

Nie zmienia to i tak tego że ten serwer to syf.

SYF ?!

Lepszych plików oprócz alexandrie i jednego innego serwera nie znajdziesz! , co do serwera to dzisiaj będzie zamknięty z powodu nie kompetencji Adminów zajmujących się serwerem.

Opublikowano

SYF ?!

Lepszych plików oprócz alexandrie i jednego innego serwera nie znajdziesz! , co do serwera to dzisiaj będzie zamknięty z powodu nie kompetencji Adminów zajmujących się serwerem.

Weź się k***a nie mądruj. C**j mnie interesuje serwer, mówie o tych jebanych niedojdach w administracji.

Opublikowano

​Proszę zachować kulturę w wypowiedziach. Szanujmy siebie nazwa zjem. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Odpowiem norbertsons ze jezeli jeszcze raz tu mi zaspamujesz, dostaniesz reporta ;)
Lepiej od tego sie odpiernicz bo moj koles wiesz co ci zrobi

P.S -> Reklamy na twoj serwer zostana od kolegi wyproszone ;)  ;)

Administrator
Michuuu

Opublikowano

WTF o.O

Dlaczego ikony, pety i kule są takie same jak u mnie na serwerze?

PS:

Bardzo bym prosił o nie pobieranie grafik z mojego serwera.

Patrzcie co znalazłem w ItemShopie na tym serwerze:

http://img.norbisf.pl/itemshop/balls/green.png

Na c**j piszesz to samo w kilku postach?

Prosisz o nie kopiowanie, a sam to nagminnie robisz...

I tak btw. ten "Twój" Itemshop nie jest Twój... Dodałeś do niego tylko waluty i oferty...

Opublikowano

Na c**j piszesz to samo w kilku postach?

Prosisz o nie kopiowanie, a sam to nagminnie robisz...

I tak btw. ten "Twój" Itemshop nie jest Twój... Dodałeś do niego tylko waluty i oferty...

tak się wtrące, skoro tu serwer stoi na przerobionych plikach to po co się Norberts czepiasz że twoje są linki ?!

czy ty nie masz co robic i tylko promujesz się na wielkiego programistę!!!!!!

Opublikowano

Jestem adminem tego serwa i zapraszam na Atlantis pierwsze podane 5 nicków otrzymuje 5k Golda!

PS: Na serwie za misję dostaje się 5k grzybów za misje!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...