Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Multihack V2.5 By Dark-Paradise & Superx321

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wrboy jak znajdziesz na formułkę mistrza to prosze cie mów od razu. tez szukam po kolei po 1 cyferce

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wrboy1210 i love you !!!!!!!!!!! thx jestem twoim fanem thx za hacka !!!!!!!!!!!!xD

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

wrboy jak znajdziesz na formułkę mistrza to prosze cie mów od razu. tez szukam po kolei po 1 cyferce

Nie ma numeru na Formułę Miszta, ponieważ jest to item. SkillHack jak sama nazwa wskazuje, umożliwia posiadanie rzeczy, po których użyciu, pojawia się ikonka przy pasku postaci.

off

Opublikowano

aha sorka mój błąd.. 909 bodajże to był teleport na rynek valorow a 910 do derionow

Opublikowano

eee jak wlonczylem od nowa kompa to co? jeszcze raz? bo mi teraz juz w tym gdzie mam zaznaczac te V to mozna tylko 2 a nie 4

Gramy żeby grać a nie żeby wkórzać innych

Opublikowano

Tylko ci się tak wydaje takie są właśnie uroki forumuły ucznia zanim cos ulepszysz 10-20 razy ci spali... a czeladniki to juz niestety niejest eg i bug z klonowaniem został całkowicie usunięty... wiec albo szukasz grzybka na kturego wszyscy sa napaleni i pojawia sie co 12h albo robisz 1 czeladnika za 300s około 10 wód swiatów i 40 pradawnej wody źródlanej..

albo prawdziwa kasa na is polecam tez ulepszac eliksirkiem szczescia 300% chociarz to moim zdaniem mała różnica

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chciałem jeszcze napisać, że zaklinaczem raczej nie zrobimy tych skili bo mam 40lvla i każdy skill jaki mam na mój lvl nie chce wyjść (nie można znaleźć umiejętności czy coś takiego)

Opublikowano

Mi hack nie dziala nie wiem czemu :/

Wlaczam gre , loguje sie , wlaczam hacka wyskakuje stronka wciskam ok , ok , wlacza sie hack i jak np. Wlaczam Speed hacka "16700" to postac zamiast biegac to normalnie idzie :/ tak samo z niewidzialnoscia daje na "On" i nic sie nie dzieje

Opublikowano

mam takie pytanko jeszcze, działa wam skill na większy exp, bo ja w ogóle expa nie dostaje tak jakbym nic nie zabijał

Tak, z tymi potkami "expowymi" to jakiś mały fail. No, ale nie ma się co dziwić - żadnego z tych potków nie ma w ISie, tak więc nie działają..

off

Opublikowano

Wogóle nobki zamiast ukrywac tego hacka to biegaja po cały keter maskra idioci po prostu.. Mam takie pytanie czy wy uzywacie tego co daje 300% czy 100% szczescia ?

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Wogóle nobki zamiast ukrywac tego hacka to biegaja po cały keter maskra idioci po prostu.. Mam takie pytanie czy wy uzywacie tego co daje 300% czy 100% szczescia ?

100% bo wydaje mi się że ten 300% nie działa. Niby jest ale jak ulepszam to i tak i tak pali w 97% powyżej 11+

Opublikowano

No nie wiem, nie wiem. Ja z Eliksirem 300% zrobiłem rózgę na +19. Ale także zauważyłem, że jest on lekko zbugowany - raz działa, raz nie..

off

Opublikowano

np teraz 3 razy ulepszyłem sepire i mi on nie zniknął (jak się ulepszy to powinien zniknąć).

To jest jakieś fatum. Do +11 idzie z palcem w nosie, a na +12 spalił, normalnie nie da się tej granicy przewędrować ;oo

Opublikowano

Zaczne ulepszac tymi 100% bo ten 300 fajnie wchodzi do 16 a potem pali non stop maskra niewiem spróbuje te 100%

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Ja bez skuchy zrobilem na +14 topora:) z eliksirkiem 200% nie wiem jak ale miałem szczenście pro:)

Wrboy zrobił scenery i tam gdzie jest zakładka z prawej on ma wiencej rubryk ja mam tylko 3:(

a dotego nie mam noo miss co jest??

Gramy żeby grać a nie żeby wkórzać innych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...