Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 13/05 Ekko, nowe skiny

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skin do Tryndy niezły potencjał ale muszą ten "worek" zrobić aby wyglądał jak u prawdziwego kata i będzie jechanka wikingów xD   Lee Sin też nieźle wygląda.

Coraz lepsze skiny robią.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Pomocnik
Opublikowano

Wygląda na połączeniu kilku różnych mechanik, mam nadzieję, że Riot zadba o odpowiedni balans.

Opublikowano

Skin do Ekko jest taki sobie... Za to do Irelki, fioletowe włosy  * - * Ale całość tak średnio podoba mi się. Skin do Tryndy - "worek na głowę i za ojczyznę" :ninja: Tła logowania ładne, chociaż nie zwracam zbytnio uwagi na to.

Opublikowano

Właśnie trochę mnie dziwi zachowanie Riotu, dodają skomplikowane postacie, nie naprawiają bugów no i można by wymieniać i wymieniać. Ludzie uciekają do hotsa, bo tam jest wszystko prostsze, nie trzeba nawet przedmiotów kupować i oczywiście ktoś o nich dba (wczoraj w hearthstonie rozdawali pakiety kart bo mieli problemy z serwerami). Pytanie kiedy pojawi się znowu jakaś postać prosta w obsłudze (nie mówię że ta jest jakaś super trudna, ale Azir i podobne postacie jak dla mnie były małą przesadą). Przytoczę przykład BFHeroes (pewnie niektórzy nie wiedza co to, ale ci co wiedzą to może zrozumieją mój ból) gra była świetna do czasu aż nie zaczęli wprowadzać przesadzonych broni, aż w końcu gra upadła (co można porównać z tymi nowszymi postaciami, które zupełnie odwracają metę), może to moje subiektywne odczucie, ale nie podoba mi się strona w która na siłę dąży Riot. Jeżeli byłbym odosobnionym przypadkiem to spoko, ale w porównaniu do stanu sprzed roku na prawdę od groma osób uciekło na rzecz czy to csa czy hotsa, nie wiem czy to tylko zjawisko nasila się tylko w Polsce ale wydaje mi się że z tą gra nie dzieje się najlepiej. Musiałem gdzieś wylać swoje gorzkie żale. :(

Opublikowano

Ekko zapowiada się dobrze  ale  myslę że aż taką trudną postacią  nie będzie  .... po za tym  trzeba go zobaczyć najpierw w akcji :D żeby ocenić

Opublikowano

Skin do Lee Sina ubogi, natomiast do Tryndy kupuję ;) Irelka też całkiem ciekawa. Zbieram IP na Ekko :) 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...