Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynam

julek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 16 lat i chcialbym zagrać w metin2. gralem w silkroad online co jest bardziej popularne na swiecie mialem tam 100 lv (dalej nie mozna bylo). ok do rzeczy. sciagnolem clienta i zarejestrowalem sie. wchodze do gry ..zrobilem wojownika i niewiem w co dawac punkty zeby byc pro ^^ i czy jest tu cos takiego ze mozna za sms'a kupic golda czy to tam jakies yangi.. i czy cos da sie kupic innego za sms'a prosze o nie pisanie ( co na noob, boze poczytaj na forach) takie kometarze pisza tylko dzieciaczki wiec sami rozumiecie. prosze o cierpliwosc co do moich odpowiedzi i zrozumienie mnie... dzieki i pozdro.. ^^

Opublikowano

Wojownik Body :

2 Sila , 1 Hp

Aura > Berek > Wir > Trzystronne > Szarża

Wojownik Mental :

2 Hp , 1 Siła

Silne Ciało > Duchowe > Walnięcie > Tąpnięcie > Uderzenie Miecza

Opublikowano

@UP

Na globale lepiej szarze przed 3stronnym bo ogłusza...

Na privach itak wszyscy maja NNO (Niewrazliwy na Omdlenia^^) wiec lepiej 3stronne ;x

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

mozesz kupowac tez yangi na allegro ale mozna za to dostac bana ;s tak przy okazji nie polecam ci tej gry:p uzaleznia jak cholera :P mowie ci nie graj w to :)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

to jak mam wkoncu dawać ???

a mam problem bo jak biore Rozpocznij gre to potem mam jakis update i po updacie nic sie nie dzieje... metin sie nie wlacza..:(

Opublikowano

Na start polecam Ci woja Mentala. Na 5lvl możesz odebrać skille u instr. Mocy Duchowej. Gdy już to zrobisz rozdaj po jednym pkt skilli w każdy skill prócz Uderzenia miecza, dodaj je dopiero gdy w skill silne ciało będziesz miał dodane 17pkt. Jak się tak stanie wydaj troszkę kasy aby cofnąć umiejętności i rób to tak długo aż sillne ciało nie wejdzie na M1. Pkt statusu rozdawaj. 2 w Siłe 1 w PŻ. Gdy w sile będziesz miał 90 leć all w pż od czasu do czasu dając w zwinność ;p.

Pozdrawiam Jtts ;). Wydaje mi się, że podałem najrozsądniejszy przykład

Opublikowano

no zmienilem ta nazwe i dalej nic nie pomoglo... jak robi update jakis metin2 TORRENT to potem znika to i nic juz...;//

Opublikowano

Pomoże mi ktoś bo chyba nie widzicie juz tego tematu przez jakies dzieci kurwa pierdolone co pisac nie umią i kurwa wkurwiaja caly świat wiec prosze o udzielenie odp. na moje pytanie wyżej. pOzdro.

Opublikowano

A nie wyskakuje ci jakiś błąd w czasie torrenta?

Polecam ci reinstal Metina a jak to nie pomoże to zrób obejście gdzieś tutaj masz tuta jak je zrobić.

Opublikowano

to nic nie wyskakuje a reinstalowalem juz chyba ze 4 razy i nic nie pomoglo... a ten temat tutaj trudno znalezc bo szukalem ..

Gość PanZagłady
Opublikowano

Proszę o nie stosowac DOUBLE/TRIPLE POSTU i wykazac cierpliwosc oczekujac na odpowiedz od kogos. W regulaminie jest zakaz double/triple postowania.

Mozesz uzywać REFRESH ,ale dopiero 24 godziny po napisaniu ostatniego swojego posta w danym temacie.

@ TOPIC

TORRENT PATCHER to gówno niepotrzebnie dodane do metka. Utrudnia wielu graczom gre w metin2. Juz nie mowie o graczach na systemach LINUX/UNIX bo tam wyskakuje blad krytyczny z patcherem. U mnie byl problem z bledem polaczenia na feniks niby nie jestem blokowany na ip bo przez VPN Cyberghost spokojnie laczy z serwerem feniks a tak wogole . Wiec blad z ich strony. Reszta serwerow normalnie dzialala.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

A ściągnąłeś Clienta Metka z 2010r. ze strony: Metin2.pl ? :>

PS Pro graczem zostaniesz pewnie po jakiś 3 miesiącach ;)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Tak sciagnolem z tej strony ale caly czas znowu jak robi upload METIN II TORRENT to staje i potem znika ... wiec dalej mam ten problem i niewiem jak uruchomic metka..?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...