Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN na lolu

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem bana w Lidze legend.. Jednak jest to dla mnie bardzo dziwne, zostałem zbanowany w piątek o godzinie 22, a nie grałem w lola przez 3 tygodnie.. (a i nic nie miałem serio.)

A support twierdzi że akurat wtedy ich system wykrył że używałem skryptów... Napisałem do supportu lecz oni piszą że o pomyłce nie ma mowy.. 

PS. Dodam że BRAT dostał dokładnie takiego samego bana 2 minuty później (chyba po IP zbanowali ;c)..

Dziwne prawda? Jak uzyskać unbana.. 

mój nick kowalewski jakby ktoś chciał wiedzieć.. :v

na e-mail dostałem wiadomość:

Greetings X,
Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms at http://www.leagueoflegends.com/legal/termsofuse
Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Sat Feb 22 22:22:22 PST 2200
If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leagueoflegends.com/home
Riot Games Player Support.

screenhost banu;

[eda91c09ace06954d63a7db60e4801d7.jpg

EDIT: Napisali że przez to że miałem dużą liczbe wygranych meczy system zaczął mnie sprawdzać i niby wykrył w tym czasie Kappa

http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/eune/25155513/ranked-champions

screenhost

d72996370d74ed336e8e6ac0447bd0c6.png

EDIT 2:

screenhost, polecam ZOBACZYĆ.

1eca65d067392d70433d537e470100a4.png

Opublikowano

Szansa na unbana jest równa 1%, czyli nikła, musisz mieć TWARDE dowody, ale na co dowody.. zresztą i tak pewnie zignoruje support to.

Już nie odzyskasz konta, może dawałeś komuś zagrać/ktoś cię boostował i grał na skryptach.

Opublikowano

@AntyWarrn tylko ja grałem.

PS. Polecam przeczytać od nowa temat, zrobiłem edita.

Daj ss gdzie napisa, że to przez wysoką ilość wygranych i to wykryli..

I tak nie odzyskasz niestety konta, musiałby stać się cud, pożegnaj się :(

Opublikowano

Nie uzywales zadnych programow do lola?

Ktos procz ciebie znal haslo do konta? 

Brat uzywal jakis programow?

Jesli nie to pisz do supportu i wyjasnij cała sprawe, nawet po kilka razy jesli bedą cie olewac.

Opublikowano

NIGDY nie banowali, nie banują i nie będą banowac po IP bo to się nigdy nie opłaci. Rozumiem, że ja sobie pogram na skryptach a mój brat/siostra/kuzyn czy kto tam ma cierpieć za moje skryptowanie? chyba ktoś tu mózgu nie ma.

Zawsze mam polewkę jak mi zwierzaki w soloq grożą, że dostanę bana na IP. Tak bardzo drążą, że to oni mają rację, że aż raka dostaję. Na bank coś używałeś jak nie ostatnio to kilka patchy temu, zostałeś oflagowany i dopiero teraz zbanowali.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Banują - źle

Nie banują - źle

Skoro używałes skryptów to jak najbardziej Ci się ban należał, a czy skryptowałeś miesiąc temu czy 5, jest to nie ważne.

Opublikowano

NIGDY NIE SKRYPTOWAŁEM. I NIC NIE MIAŁEM ŻADNYCH SKRYPTOW, botow(czy jak to sie tam nazywa), L#

nigdy nic nie uzywalem..

A winstreak, 16 wygranych pod rzad mialem i sie o to przyj*bali.. ze na pewno cheatowalem zeby wbic takie win ratio...

Opublikowano

Witam, dostałem bana w Lidze legend.. Jednak jest to dla mnie bardzo dziwne, zostałem zbanowany w piątek o godzinie 22, a nie grałem w lola przez 3 tygodnie.. (a i nic nie miałem serio.)

A support twierdzi że akurat wtedy ich system wykrył że używałem skryptów... Napisałem do supportu lecz oni piszą że o pomyłce nie ma mowy.. 

PS. Dodam że BRAT dostał dokładnie takiego samego bana 2 minuty później (chyba po IP zbanowali ;c)..

Dziwne prawda? Jak uzyskać unbana.. 

mój nick kowalewski jakby ktoś chciał wiedzieć.. :v

na e-mail dostałem wiadomość:

Greetings X,

Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms at http://www.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Sat Feb 22 22:22:22 PST 2200

If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leagueoflegends.com/home

Riot Games Player Support.

screenhost banu;

[eda91c09ace06954d63a7db60e4801d7.jpg

EDIT: Napisali że przez to że miałem dużą liczbe wygranych meczy system zaczął mnie sprawdzać i niby wykrył w tym czasie Kappa

http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/eune/25155513/ranked-champions

screenhost

d72996370d74ed336e8e6ac0447bd0c6.png

brat? Norbert, ja nie mam bana. Po prostu chyba usunąłeś mnie ze znajomych :D

No używałeś takiej fajnej rzeczy ale nie napisze tego na forum.

Opublikowano

Wsypał Cię własny brat. Cóż, taką rola rodzeństwa :D

Jeśli używałeś czegokolwiek nielegalnego, to możesz tu o tym napisać. Zupełnie inaczej będziemy starać Ci się pomóc. A tak to jakbyś poszedł do lekarza z jakimś problemem i nie mówił mu prawdy - jak on ma Cię wyleczyć?

W6iB9H1.png

Opublikowano

Według tej zasady siebie samego również by wsypał. Rito lubi banować "falami", w momentach gdy się tego nie spodziewamy, by jak najbardziej uprzykrzyć nam życie :)

Przykładem może być ban na chat... Czy jest coś bardziej irytującego, jak blokada pisania na 5 gier tuż przed rozdawaniem nagród? :)

Opublikowano

Mpc nie popiera piractwa, ale cheatowanie tak, więc czemu miałby się wstydzić? Szczególnie że już po banie. A jakby chcieli go szukać, tu przecież nie musiał podawać nazwy konta.

W6iB9H1.png

Opublikowano

Nie ma opcji, żebyś dostał unbana.

Nie interesuje ich to, że to nie Ty grałeś, że wydałeś kupę kasy, że nie wiem co jeszcze.

Do supportu nie ma co pisać, bo olewają wiadomości, odpisuje jakby jakiś bot. 

Jedyna 'szansa' to pojechać do nich. Wtedy może coś 'ugadasz' <rofl>

313561454060320945952.gif
Pomocnik
Opublikowano

NIGDY NIE SKRYPTOWAŁEM. I NIC NIE MIAŁEM ŻADNYCH SKRYPTOW, botow(czy jak to sie tam nazywa), L#

nigdy nic nie uzywalem..

A winstreak, 16 wygranych pod rzad mialem i sie o to przyj*bali.. ze na pewno cheatowalem zeby wbic takie win ratio...

Niemożliwe, aby Riot otwarcie napisał, że to z powodu wygranych. Jeżeli rzeczywiście nie używałeś wspomagaczy, to zapytaj brata, czy on spróbował ułatwić sobie rozgrywkę.

Opublikowano

@Night^^ no tak bywa :v

PS. Pożyczyłem konto od kolegi i też dostało bana Kappa..

Opublikowano

Dziwne :D może używasz jakiegoś oprogramowania które łączy się do klienta LoL'a albo go konfiguruje bo za nic bana się nie dostaje 

@Night^^ no tak bywa :v

PS. Pożyczyłem konto od kolegi i też dostało bana Kappa..

kolega zdenerwowany kappa :D 

Opublikowano

Przecież to było do przewidzenia, jeżeli dropujesz zbyt częśto ban jest gwarantowany..

98873932203514685593.png

Opublikowano

Jeśli piszą że naruszałeś stabilność serwerów to drop hack, żałosne i tyle idz w pizdu ;_; . Szansa na ub 0,01% musiałbyś się do rito games włamać i sam sie odbanować

Opublikowano

@jmp

@Troublesome

@Evaneth

1eca65d067392d70433d537e470100a4.png

Ale to nie skrypty :D tylko coś innego ;v no trudno chyba unbana nie będzie. bo z nimi nie idzie się dogadać.

Najpierw płaczesz ze ban za nic, zaraz sie okazuje ze drophack

Ty masz mózg? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...