Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki chcecie konkurs?

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dawno nie było u nas w dziale konkursu, chciałbym posłuchać Waszych pomysłów, co możemy zorganizować. Mam jeden pomysł - za niedługo ma być 2. test publiczny nowej fizyki, do dyspozycji wszystkie czołgi. Nowa fizyka + każdy może wybrać czołg jaki tylko zechce, bo to serwer testowy, może być ciekawie. Macie jakieś inne pomysły? Co sądzicie o tym moim?

Opublikowano

Komu się będzie chciało ściągać 5gb, żeby zdobyć plakietkę ?

Może coś z serii 1v1, 3v3, 7v7

Najlepszy exp lub najlepszy spot etc

Wiele osób testuje nową fizykę, pobiera serwery testowe, bo to dobra zabawa.

Turnieje 1vs1, 2vs2 itp. było dużo, pora na coś innego.

Najlepszy exp? Tragiczne, zbyt proste. Chcę coś, co spodoba się ludziom. Sam powiedz - grałbyś np. Churchillem III, żeby zdobyć głupią plakietkę ;)?

Opublikowano

Wiele osób testuje nową fizykę, pobiera serwery testowe, bo to dobra zabawa.

Turnieje 1vs1, 2vs2 itp. było dużo, pora na coś innego.

Najlepszy exp? Tragiczne, zbyt proste. Chcę coś, co spodoba się ludziom. Sam powiedz - grałbyś np. Churchillem III, żeby zdobyć głupią plakietkę ;)?

Nie każdemu się chce ściągać serwera testowego i akurat tu się zgodzę z jugensem.

Osobiście proponuje chowanego czyli ja z Jurim w jednym teamie, a reszta graczy w drugim. 3 ostatnie osoby odkryte wygrywają.

Opublikowano

Nie każdemu się chce ściągać serwera testowego i akurat tu się zgodzę z jugensem.

Osobiście proponuje chowanego czyli ja z Jurim w jednym teamie, a reszta graczy w drugim. 3 ostatnie osoby odkryte wygrywają.

Nie każdy ma czołg z op camo, e-25, reno z perkami, a reszta się świeci ze 150m. Do tego najlepsza do tego mapa została usunięta - smocza dolina? jakoś tak.

Opublikowano

Dla mnie każdy, pod warunkiem, że nie... w grze. Niestety mój"tryb życia" nie pozwala na planowanie, ustalanie itd. Chyba, że jakiś SS z gry lub coś podobnego. Jestem natomiast otwarty na konkursy "manualne"(kreatywne) i na takie liczę ;)

test

Opublikowano

Zrobia to pewnie max 3 osoby

Btw najlepszy exp moze byc +7t 

Większość osób na forum to nie fiolety, a w takim wyścigu na serwerze testowym nie potrzeba umiejętności, a jest to fajna zabawa. Możemy zrobić to + jakąś formę artystyczną.

Opublikowano

Moze budowa makiety czolgu?

Zrobia to pewnie max 3 osoby

Pomysł jak najbardziej fajny, tylko przydałyby się sowite nagrody ^^ w postaci np. golda i plakietki. 

Może to akurat by zachęciło. 

Opublikowano

Pomysł jak najbardziej fajny, tylko przydałyby się sowite nagrody ^^ w postaci np. golda i plakietki. 

Może to akurat by zachęciło. 

Plakietki nie ma problemu, golda kupić mogę tylko ja, a nie będę wydawać hajsu na forum :P

Opublikowano

Plakietki nie ma problemu, golda kupić mogę tylko ja, a nie będę wydawać hajsu na forum :P

Oj Juruś skromność przez Ciebie nie przemawia xD z d***y nic by nie dało rady zorganizować ? 

Opublikowano

Oj Juruś skromność przez Ciebie nie przemawia xD z d***y nic by nie dało rady zorganizować ? 

Dałoby, gdyby nie administracja mpc. Załatwiłbym, ale GM i wyżej się nie zgodzą na nagrody...

Ja tam jestem za 1v1 albo 7v7 :D

7vs7? Zebranie 2 składów na mpc uznałbym za spory sukces. Macie esla, zdobywajcie swoje eurosy :P Chcę się wykazać dobrym i gorszym graczom.

Opublikowano

Dałoby, gdyby nie administracja mpc. Załatwiłbym, ale GM i wyżej się nie zgodzą na ...

To jest największą bolączką tego forum. Jak pamiętacie, chciałem zorganizować konkurs, a wyszło jak wyszło, nagrody (kody) poszły w świat i tyle.

test

Opublikowano

Klan kolegi a nie chciało mi się nic innego szukać.

+ częste misje. 

Jak kyra, najlepszy exp np od 7t 

Pozdrów dowódctwo ode mnie, bo płaczą na mnie, a lubię się śmiać z takich klanów. xD

Wystarczyło, by od 6t, bo i tak nie ma czym na takich tierach nabijać XP.

Opublikowano

Nie każdy ma czołg z op camo, e-25, reno z perkami, a reszta się świeci ze 150m. Do tego najlepsza do tego mapa została usunięta - smocza dolina? jakoś tak.

Dlatego szukający grają na "V" i bez wyłączonej minimapki :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Dlatego szukający grają na "V" i bez wyłączonej minimapki :)

Nie da się zweryfikować czy ktoś będzie na V, czy bez V.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Komu się będzie chciało ściągać 5gb, żeby zdobyć plakietkę ?

Może coś z serii 1v1, 3v3, 7v7

Najlepszy exp lub najlepszy spot etc

Jak ktoś nie chce brać udziału to nie musi ściągać, coś za coś. Ja jestem za serwerem testowym. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...