Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy design do vegi "PUSAT"

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzisiaj jest dostępny w sklepie nowy design do vegi "PUSAT".

Używając go zmniejsza twoje HP lecz zwieksza ilość laserów do 16 slotów i generatorów do 12 slotów.

Cena 250k uri w dziale "designy" !

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

WTF JAKIE GÓWNO ! Vegance, które wali tyle co goliath... ta gra to faktycznie teraz jakaś parodia. Co ta gra musi jeszcze dodać, by upadła ? Na to nie ma słów jak oni są pazerni, tego się nie da określić - teraz to i balans statków zostanie wkrótce zryty i każdy będzie latał tym samym statkiem.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Teraz Vega z zaskoczenia położy nie jednego Goliata. Na samej szybkości poruszania się ma przewagę, a co dopiero z 12 generatorami i 16 laserami. Miazga ;-)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

a powiecie dokładnie ile Hp posiada się normalnie przy tym designu ?

niby bez zadnych PP,extrasow itp. ma 125.000 hp,zwykla vega ma 180.000hp :unsure: doopy nie urywa ten design

Opublikowano

Przesiadłem się na ten dresik - nie abym chciał, ale inni latają i odgonić się człowiek nie może od takiego g.

Co do zaskoczenia - to Vega z tym dredem pada jak mucha właśnie jak ją się zaatakuje z zaskoczenia + zamrozi.

Bez szans na obronę.

Szkoda, ja osobiście bym tak zmienił tą grę, aby ataki były dłuższe - wtedy można coś kombinować, przyjąć jakąś taktykę, a tak ?

Atak z zaskoczenia - 4 - 5 sekund i po walce - to nudne trochę.

Opublikowano

Przesiadłem się na ten dresik - nie abym chciał, ale inni latają i odgonić się człowiek nie może od takiego g.

Co do zaskoczenia - to Vega z tym dredem pada jak mucha właśnie jak ją się zaatakuje z zaskoczenia + zamrozi.

Bez szans na obronę.

Szkoda, ja osobiście bym tak zmienił tą grę, aby ataki były dłuższe - wtedy można coś kombinować, przyjąć jakąś taktykę, a tak ?

a ile masz hp z podwojnymi i pp? bo nie wiem czy warto kupowac :)

Opublikowano

Ten skin do Vegi jakoś oszałamiająco nie wyglada.. mogli go sobie odpuścić, faktycznie trzeba skonczyć z tą grą jak najszybciej.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Bez szans na obronę.

Warto wiedzieć, że ludzie z topki tą Vegą zdziałają wiele. Fakt - zamrażając nie mamy szans z Goliathem, ale my jako atakujący już tak. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

Opublikowano

Hehehe... niestety z dopalaczami ...

to lipa,nie kupuje...na żółtej bez herkow 331.200 hp na podwojnych + 5%dmg od desingu xD

Opublikowano

sprawdzałem roznice kalkulatorem dmg i slabo wypada,niby 6 laserow więcej,ale bez bonusa 5%dmg...moim zdaniem nie jest to taki rarytas. Ja z moimi lf4 na zoltej bije 64k a na tej pusat bym bil 67,wiec jak dla mnie nie warto uri wydawac na to cos, a z dopalaczem zolta i tak dogoni bez problemu ją.

Opublikowano

sprawdzałem roznice kalkulatorem dmg i slabo wypada,niby 6 laserow więcej,ale bez bonusa 5%dmg...moim zdaniem nie jest to taki rarytas. Ja z moimi lf4 na zoltej bije 64k a na tej pusat bym bil 67,wiec jak dla mnie nie warto uri wydawac na to cos, a z dopalaczem zolta i tak dogoni bez problemu ją.

Zaraz... przybywa Ci 1/3 dział (nawet więcej) i walisz o ~1/21 więcej ?  o.O Ten kalkulator to jakiś zryty czy coś, nie żebym był jakiś super z matmy, ale tutaj wyraźnie coś się pomyliło.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Polatałem dym designem i jest dobry moim zdaniem (graficy powinni dostać po ryjach bo tekstura odpicowana nie jest ) 12 slotów na generatory czyni go obecnie najszybszym statkiem w grze (nie licząc police ship tzn. Statek admina/moderatora) jest doskonały na palke,no dobra doskonały to nie ale dobry a 16 dział robi wrażenie i można bić kilka k więcej. Podsumowywując design dobry na pościgi na prawdziwe walki lub arene beznadziejny a o ubijaniu bazy to nie pisze nawet a wy jak go oceniacie ? Ps niech wypowiadają sie ludzie którzy posiadają design a nie jakies flaksy którym to nie odpowiada bo będą szybciej pękać bez obrazy oczywiście.

Opublikowano

Zaraz... przybywa Ci 1/3 dział (nawet więcej) i walisz o ~1/21 więcej ?  o.O Ten kalkulator to jakiś zryty czy coś, nie żebym był jakiś super z matmy, ale tutaj wyraźnie coś się pomyliło.

i co z tego ze 6 laserow więcej? zolta ma 5% bonus na dmg,wiec jak to się zsumuje nie wiele więcej bijesz pusatem...ja to liczyłem na mojej ilości lf4 i wyszlo 4k dmg więce pusatem,czy warto 250kuri wywaliC to już twoja sprawa...    6lf3 x150=900dmg + 60% seprom=540+900=1440dmg + 20% ekstras na dmg=288+ 1440=1728dmg :huh:  ...a z dodatkowymi 6 lf4 sam se policz :P duzo wiecej nie wyjdzie ;)

Opublikowano

Wg. mnie design jest spoko. Na czapie podlatujesz pod kubika wroga gdy jakaś banda go bije, ubijasz jednego i szybko uciekasz, zanim ktoś Cie namierzy to uciekniesz, a nawet jeśli to i tak zdążysz uciec i sie wyklepać. Na 5-3 też spoko sie nim gra jeśli ubijasz tam statki. Dużo spearheadów tam lata co jest teraz bardzo łatwym celem. Zanim kumple ofiar sie zlecą to już będziesz na kubiku wroga :D

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Wg. mnie design jest spoko. Na czapie podlatujesz pod kubika wroga gdy jakaś banda go bije, ubijasz jednego i szybko uciekasz, zanim ktoś Cie namierzy to uciekniesz, a nawet jeśli to i tak zdążysz uciec i sie wyklepać. Na 5-3 też spoko sie nim gra jeśli ubijasz tam statki. Dużo spearheadów tam lata co jest teraz bardzo łatwym celem. Zanim kumple ofiar sie zlecą to już będziesz na kubiku wroga :D

ćma + ice rakieta i repka w bazie,a dogonić na turbie nie ma problemu (748speed) już kilka tych pusatow ubiłem lightingiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...