Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota

Zenek97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma botów do plemion, które wpisują captcha. Jedynie skrypty, ale one również nie mają też możliwości.­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Polecam ci kupic asystent farmera i skrypt do farmy co klika A , b lub c.

Odswiezanie stronki do tego i masz bota , ale rowniez i bana jak beda to operacje zbyt czeste wrecz nie ludzkie by 24/7 co 1 minute slac iles setek atakow.

Opublikowano

Polecam ci kupic asystent farmera i skrypt do farmy co klika A , b lub c.

Takie coś jest słabe, bo masz tylko 3 szablony, poza tym musisz kupić asystenta.

Odswiezanie stronki do tego i masz bota , 

No ale co z captcha?

Opublikowano

Takie coś jest słabe, bo masz tylko 3 szablony, poza tym musisz kupić asystenta.

No ale co z captcha?

Madralo captacha sie nie pojawia gdy masz odswiezanie co 10 /15 minut.

I nie slabe , bo sam uzywalem i farmilo 24/7 , a ja tylko budowalem i dodawalem barby z mapy.

Na co ci wiecej szablonow skoro w asystencie sa optymalne... zwlaszcza jak na C slesz to sle ile trzeba.

A asystent drogi nie jest tylko 10 czy 30 nie pamietam juz.

Opublikowano

Moja 1 captca się pojawiła jak kliknąłem -napisz wiadomość, na forum plemienia...

Madralo captacha sie nie pojawia gdy masz odswiezanie co 10 /15 minut.

Jakie odswiezanie? Ja w ogóle nie klikam odśwież...

Po interfejsie się poruszam klikając na guziki.

Dzisiaj zrobiłem test i dodałem random time, a i tak kilka razy wyskoczyła captcha. :(

ps. ograniczanie się tylko do barb jest nie opłacalne

Zwłaszcza gdy okolica jest taka jaka jest 

Opublikowano

@szeos

Ale jak to zrobić?

Zadałeś bardzo ogólne pytanie ;)

U mnie to wygląda tak

fillmyform.png

Wszystkie funkcje ustawione w pętlach, tak żebym mógł osobno pisać skrypt używając 6 pól

w przypadku captcha potrzebne jest drugie okno do którego można wrzucić obrazek do rozkodowania

Przykładowy decaptcher:

https://github.com/icodeforlove/node-decaptcher

Tutaj wystarczy, że będziesz robić krok po kroku to co ten koleś:

https://www.youtube.com/watch?v=Xsy6Y9ic9RE

Mi to potrzebne jest do innych rzeczy, ale dla ułatwienia windows form z visual studio można zintegrować z macro myszki i klawiatury ( dzisiaj to robie, żeby nie męczyć się z inicjowaniem skryptów czy szukaniem ukrytych kontrolek )

Opublikowano

Moja 1 captca się pojawiła jak kliknąłem -napisz wiadomość, na forum plemienia...

Jakie odswiezanie? Ja w ogóle nie klikam odśwież...

Po interfejsie się poruszam klikając na guziki.

Dzisiaj zrobiłem test i dodałem random time, a i tak kilka razy wyskoczyła captcha. :(

ps. ograniczanie się tylko do barb jest nie opłacalne

Zwłaszcza gdy okolica jest taka jaka jest 

W starej operze istnieje opcja auto odswiezania i nic ci nie wyskoczy.

Tak samo jak pobierzesz do nowej opery dodatki od google chrome'a mozesz ustawic co ile ma odswiezac.

Wiadomo , ze graczy tez trzeba eliminowac , ale po ochronie , a jak gosc ma mase defa to lepiej farmic i sie zbroic , niz go atakowac wiedzac , ze padniesz.

Opublikowano

Boty i skrypty są wykrywalne, nie ważne czy to będzie skrypt w przeglądarce, bot w programie czy skrypt w pliku wsadowym, to jest wykrywalne i po 2 dniach max użytkowania dostajesz bana na kilka dni albo nawet miesiąc, a po recydywie dostajesz bana na zawsze ;) Jak założysz nowe konto mają Twój adres IP i tak masz bana... Jak zmienisz IP mają adres karty sieciowej tj MAC i tak masz bana na nowy IP..

Asystent farmera to najlepsze rozwiązanie + żeby go kupić wystarczy sprzedać kilka tyś surki a to dzień sprzedawania... + Masz osobny folder na raporty z AF no i nie dostajesz bana...

r9wfFzB.png

Opublikowano

Zaskocze cie , ale skrypty wykonywane po stronie klienta tj. z przegladarki sa nie wykrywalne.

Chyba , ze jestes hackerem i sie komus wlamiesz by mu to udowodnic co jest nie legalne!

Pozdrawiam i tyle w temacie.

Co do pierwszego przewinienia za nastepna juz jest nie wykluczone , ze dostaniesz stalego za uzywanie skryptow lub botow , ktore wykonuja nadludzkie operacje.

Opublikowano

Boty i skrypty są wykrywalne, nie ważne czy to będzie skrypt w przeglądarce, bot w programie czy skrypt w pliku wsadowym, to jest wykrywalne i po 2 dniach max użytkowania dostajesz bana na kilka dni albo nawet miesiąc, a po recydywie dostajesz bana na zawsze ;) Jak założysz nowe konto mają Twój adres IP i tak masz bana... Jak zmienisz IP mają adres karty sieciowej tj MAC i tak masz bana na nowy IP..

Asystent farmera to najlepsze rozwiązanie + żeby go kupić wystarczy sprzedać kilka tyś surki a to dzień sprzedawania... + Masz osobny folder na raporty z AF no i nie dostajesz bana...

Ale beka , uzywam bota do plemionn chyba juz z rok i nic , masz racje , 2 dni i ban.

Opublikowano

Ja miałem pecha widocznie :/ bo po 2 dniach bana dostałem...

dostałeś bana, bo ktoś nicka pomylił  xD

Opublikowano

dostałeś bana, bo ktoś nicka pomylił xD

Wcześniej dostałem za bota a 2 lata temu za multi ogólnie na TW miałem 10 banóq

r9wfFzB.png

Opublikowano

Wcześniej dostałem za bota a 2 lata temu za multi ogólnie na TW miałem 10 banóq

Skoro dostales to ktos cie zglosil , bo jestes na tyle glupi by sie nim chwalic lub po prostu nie wziales pod uwage tego , ze oni widza wszystkie wykonywane operacje i zbyt czeste slanie atakow jak co 100ms i tak 24/7 rozne podobne to bot.

Wiec wpadles za glupote , a multi nie wiem po co komu.

Opublikowano

Skoro dostales to ktos cie zglosil , bo jestes na tyle glupi by sie nim chwalic lub po prostu nie wziales pod uwage tego , ze oni widza wszystkie wykonywane operacje i zbyt czeste slanie atakow jak co 100ms i tak 24/7 rozne podobne to bot.

Wiec wpadles za glupote , a multi nie wiem po co komu.

Skrypty też widza, sam byłem adminem priva i testowałem to do bazy danych można zrobić myk że przechwytujesz IP, przeglądarkę i informacje o dodatkach do przedarki m.in dzięki plikom cookies ... Nie ucz informatyka programów pisać ;) Bo bądź co bądź tutaj ja jestem informarykiem. Potwierdzając pliki cookies co robisz logując się wysyłasz im info o każdym skrypcie czy programie którego kod mają w bazie danych

r9wfFzB.png

Opublikowano

Skrypty też widza [...] Bo bądź co bądź tutaj ja jestem informarykiem.

To już wiemy skąd się 10 banów wzięło  xD

Opublikowano

Ja znam wspaniałego bota do Plemion o których nikt nie wie!

1) Uruchom przeglądarkę i zaloguj się do Plemion

2) Kliknij prawym na godzinę

3) Zmień serwer synchronizacji czasu na '192.168.x.x' (Gdzie x to poprawny adres linux)

4) Wpisz w linux'ie (sshd lub terminal)

apt-get install ntpd
service ntpd start

5) Kliknij na windows ' Synchronizuj czas ' następnie w linux zmień do przodu o np. 15 godzin

6) Gotowe

Działało to na starszych plemionach teraz to nie wiem bo dawno nie grałem podobno wprowadzili własny zegar do gry  jeżeli nie działa to masz przynajmniej swój serwer synchronizacji czasu ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie lepiej pobrać ci makro i zaprogramować jak chcesz. Ja tak robiłem i świetnie się spisywało a captcha się nie pojawiało. Najlepsze do farmienia, robienia woja i budowania (trzeba się pomęczyć troszkę). Można zminimalizować spokojnie przeglądarkę. Dobrym pomysłem też jest postawienia VPS, które w tych czasach kosztuje 3-7 zł na miecha by komputer non stop robił to co należy.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...