Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim nostale grać?

Reykez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, otóż na jakim serwie, [najlepiej nie polskojęzycznym] można:

-zarobić sporo hajsu w krótki czas

-Kupić spoko eq za mało hajsu

-Ogarnąć sp za mało hajsu

-Może być dużo ludzi, ale PIERDYLIARDA bym nie chciał [maksimum 3x wiecej niż na avalonie xD]. Jesli juz tak trzeba, to wytrzymam

-Jak najszybciej sie nabija lvl, choć tego nie jestem pewien czy gdzies tak jest ^^

Jesli na officialach tak nie ma, to może jest jakis taki prywatny serv?!

Jesli zły dział, prosze o przeniesienie

P.S.: Literka SI mi nie pisze...

Za odpowiedzi z góry dzięki!

--

Opublikowano

Nie ma tą chwilę żadnego serwera prywatnego, jeśli chodzi o łatwość gry i dorobienia się to najlepiej Ci będzie na S1 na NT DE, jedynym problemem może być język, reszta serwerów jest bardzo podobna do pl'a i podobnie zaludniona jak pl. Podobno ciekawie też jest na NT hiszpańskim, ale nie wiem ile w tym prawdy, bo nigdy tam nie grałem.

Opublikowano

Na DE jest przede wszystkim taniej, chociaż nie wszystkie itemy są tańsze co dla niektórych jest plusem, a dla innych minusem.

Porównywałem kilka itemów (ważnych i tych mniej) i wyszło coś takiego (patrzyłem na najmniejsze ceny koło 10..)
- Piasek cella (zaczynam od początku więc mnie to interesowało) - PL 230/szt   DE 153/szt

- Gillion (j/w) - PL 69/szt   DE 400/szt
- FM - PL 4,8k/szt   DE ~1k/szt

- Ancki - PL 540k   DE 160k

Ogólnie większość cen jest +/- 3x mniejsza niż na PL. Dodatkowo zauważyłem, że częściej dropią itemy z wyższą unikalnościom niż na PL (na razie chodzi mi tutaj o te itemy początkowe 3-16lvl, niby nic, ale na start zawsze fajnie mieć lepsze itemki). Ludzi jest więcej, nie wiem jak z polakami (sam dopiero zacząłem). Z językiem nie jest problem, są spolszczenia. Exp i gold jest taki sam więc tutaj nie ma co porównywać. To wszystko czego dowiedziałem się po 1-2h gry

Opublikowano

Pisałeś że nie chcesz grać na polskim nt ale muszę cię od tego odwieść 

Co prawda est tu wszystko droższe i jest troche spinaczy ale jest ten klimat

może i jest tu dużo trudniej zacząć ale robieniem misji do 55lv spokojnie wbijesz w max tydzien 

Póżniej już tylko znaleść famke i naprawde łatwo na (lod wbijam około 5profek bez ankca)

Jesli chodzi o eq może i jest drogie ale jeśli nie wiesz jak zacząć Kup sobie 10-15KK i zacznij resselować a uwierz da się na tym zarobić bardzo dobrze 

NP Kupujesz FMY po 3,5k za szt kupujesz z 25 staków wynosi cię to 8kk 600k pózniej próbujesz opylić np za 4,5k szt zarabiasz około 2,5kk

Opublikowano

@up, range mam z polskiego servera,  z konta kolegi [bo mi pozwolił...]. OD POLSKIEGO napewno nie bd, grał,  bo 86 lev nabiłem [ok. 3 miesiace na LoD chodziłem] itd, tam hajsu za duzo nie zarobiłem, zrobiłem sobie woja, przewaliłem kostiumy, i ALL. I kupiłem warka +9, włączyłem bota na 0.5-1 godz, no i ban był, niestety :C [Aby nabić do 20 j.]

@Edit 55 lev? 2 dni :P Na nupach sie zarabiało ...

@Endziu

@Chrupek

Już instaluje klienta itd. Niemieckiego :) zobaczymy jak się sprawdzi

Sorki za MILIARDOWĄ edycję.  Ale nie chcę nabijać postów jak NOOB

--

Opublikowano

@up, range mam z polskiego servera,  z konta kolegi [bo mi pozwolił...]. OD POLSKIEGO napewno nie bd, grał,  bo 86 lev nabiłem [ok. 3 miesiace na LoD chodziłem] itd, tam hajsu za duzo nie zarobiłem, zrobiłem sobie woja, przewaliłem kostiumy, i ALL. I kupiłem warka +9, włączyłem bota na 0.5-1 godz, no i ban był, niestety :C [Aby nabić do 20 j.]

@Edit 55 lev? 2 dni :P Na nupach sie zarabiało ...

@Endziu

@Chrupek

Już instaluje klienta itd. Niemieckiego :) zobaczymy jak się sprawdzi

Sorki za MILIARDOWĄ edycję.  Ale nie chcę nabijać postów jak NOOB

Nie instaluj niemieckiego : ) Jak masz klienta polskiego to zrób jego kopie z nazwą np. NT DE ( by wiedzieć, że to niemiec) i zrób wszystko jak tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/1390559-spolszczenie-nostale-video-poradnik-download/, zajmuje mniej czasu i masz po polsku : )

Pobierasz paczkę i ten program HxD, zmieniasz takie pliki jak w filmiku i masz : )

Opublikowano

@Chrupek™ Juz mam niemca, instalowałem go po przeczytaniu  1-2 posta. ale to spolszczyłem ogólnie ^^, jednak, z tego co wynika to lepiej pobrać polaka i zamienić serwer na niemca, będzie chyba ogólnie lepiej :p zrobię tak, ok. 15:30 all bdz.

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...