Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Eternal-Kingdom.pl

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ze względu na niedorozwiniętego dzieciaka (czyt. Perserga) i ze wzgledu na czyste pliki terenzo.

O patrz za Nukey nie przepadam ale tu musze sie z nim zgodzic :) spamic moge po to jest prezentacja ale z drugiej strony spam a pisanie opini serwera oraz administracji to chyba co innego

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyobraźnia ponosi. Serwer który jest zbugowany bez nowosci z taka administracją

Żadna reklama nie pomoże :) mieliśmy już przykład z innymi serwerami.

Co do Persergi ja z nim nie mam problemów i nikt z graczy jeszcze nie miał a jeśli osądzacie kogoś po przeszłości to już skreślacie się z życia.

Nie musicie nikogo pouczać, jeśli Perserga będzie przeszkadzał to nie będzie w teamie lecz jak na razie dużo pomaga i nie sprawia problemów, i dobrze się z nim pracuje.

1. Jeśli chodzi o załogę to niestety nie znasz nas i nie możesz nic powiedzieć, akurat z tym teamem nie pracowałem przedtem tzn nie z wszystkimi ale byłem już założycielem na 2 innych serwerach 3.7k graczy i 1.8k graczy

2. Każdy ma inne wymagania nie każdemu dogodzę takim serwer a opinia wasza jest potrzebna tym co zagrają na serwerze tak że wohoho, spytajcie ich sami :P

3. Serwer jest w 100% odbugowany, nie jestem początkującym technikiem, zresztą widzę w zapowiedzi wypowiedz paru osób które już próbowały postawić serwery i padały i im się nie udawało dlatego tu są i hejtują haha, pozdro, 5!

4. Pliki nie są terenzo lecz przyznam że je posiadam i wzorowałem się na paru rzeczach, pliki terenzoo są zbyt zbugowane bym na nich pracował.

5. pliki są by me jeśli chodzi o pliki serwerowe, klient był ściągnięty jakiś z neta i dużo pracy było włożone, nie udostępnie plików.

Opublikowano

Nie przekonaliście mnie tą prezentacją, jest bardzo uboga. Kolejnym minusem jest wiele negatywnych komentarzy i to myślę, że skreśla was by utrzymać serwer w topce. 
Mimo wszystko jak najbardziej życzę wam powodzenia. Ja osobiście nie zagram a nawet nie wejdę na starcie.
Pozdrawiam :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Nie przekonaliście mnie tą prezentacją, jest bardzo uboga. Kolejnym minusem jest wiele negatywnych komentarzy i to myślę, że skreśla was by utrzymać serwer w topce. 

Mimo wszystko jak najbardziej życzę wam powodzenia. Ja osobiście nie zagram a nawet nie wejdę na starcie.

Pozdrawiam :)

W tym problem, że połowa hejtu jest od 1 serwera i piszą z 3 kont czyt. Nukey xDawid czy jak on ma i Crime.

Opublikowano

W tym problem, że połowa hejtu jest od 1 serwera i piszą z 3 kont czyt. Nukey xDawid czy jak on ma i Crime.

Tyle ze ja z crimem i nukejem nie mam juz nic wspolnego  xD

@Truta tylko dt? 

@jak z reklamą?

ps nie polecam serwera ze wzgledu na srerserge

Opublikowano

Tyle ze ja z crimem i nukejem nie mam juz nic wspolnego  xD

@Truta tylko dt? 

@jak z reklamą?

ps nie polecam serwera ze wzgledu na srerserge

Truta - DT/Platynowe Kufry

Z Skrzyni Azraela dropi coś ciekawszego.

Co do reklamy to do dnia wczorajszego miałem napięty grafik by wystawić klienta skończyć serwer dopiąć all, i dopiero od jutra zajmę się dalej reklamami, youtuberami, i jeszcze polatam po serwerze przed startem.

możliwe że już dziś/jutro jakieś pierwsze filmy.

co do persergi to ja sie niczym nie przejmuje ;)

i tak owszem hejt pod prezka jest od 3-4 osob ktore probowaly tworzyc serwery nawet po kilka i im padaly i teraz im gul strzela :P a w mojej histori istnieje 0 serwerów które doprowadziłem do upadku.

Opublikowano

Wątpię, że taki serwer ma prawo bytu, sam się niedawno łudziłem ;). Ale mam nauczkę i wiem, że u was będzie tak samo.

Opublikowano

Powodzenia z serwem, oceny nie postawię, bo jedyne co tu mogę ocenić to prezentację, jaki będzie serwer zobaczymy jak wystartuje.

Startujecie dzień po mnie:))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Myślę że wejdę na serwer i zobaczę co i jak co prawda prezentacja jest uboga ale mogę polecić serwer mam pewność że gm'owie będą aktywni (Perserga - No-Life)

Opublikowano

Serwer taki sobie. Prezentacja uboga, z poczatku myślałem że to będzie hit jakiś ale jak jechałem w dół z prezentacją to tak patrze i jednak się myliłem.
Moja ocena 3/10

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Powodzenia z serwem, oceny nie postawię, bo jedyne co tu mogę ocenić to prezentację, jaki będzie serwer zobaczymy jak wystartuje.

Startujecie dzień po mnie:))

również powodzenia i szerokości xD 

Serwer taki sobie. Prezentacja uboga, z poczatku myślałem że to będzie hit jakiś ale jak jechałem w dół z prezentacją to tak patrze i jednak się myliłem.

Moja ocena 3/10

serwer nie jest budowany pod prezentacje, lecz przez cięzka pracę ;) tego uczył jezus ^.^

Opublikowano

Fajnie ze nawet film od kogoś zabrali :P, to nie dziekuje :)

http://prntscr.com/75tqap

Film jest naszą własnością a dokładniej naszego YouTubera Protosa po tym jak widzisz.... Start 14 Kwietnia ponieważ jest to Reaktywacja i serwer już stał poprzednia wersja ruszyła 14 Kwietnia.

ale na wasze twoje życzenie napisałem do Protosa o wykonanie drugiego :) więc powinien się także pojawić.

Opublikowano

perserga nie obiecuj ;) może zaczniemy mamy czas wszystko na spokojnie damy rade, start 23 Maja i cały tydzień na prace dodatkową.

Opublikowano

perserga nie obiecuj ;) może zaczniemy mamy czas wszystko na spokojnie damy rade, start 23 Maja i cały tydzień na prace dodatkową.

Film jest naszą własnością a dokładniej naszego YouTubera Protosa po tym jak widzisz.... Start 14 Kwietnia ponieważ jest to Reaktywacja i serwer już stał poprzednia wersja ruszyła 14 Kwietnia.

ale na wasze twoje życzenie napisałem do Protosa o wykonanie drugiego :) więc powinien się także pojawić.

ale mam z ciebie beke, patrząc na twoje hobby (lua, profesjonalny technik, sponsor, quest) serio? możesz podać nazwy tych serwerów które miały 1,8k i 2k online?

znowu postoicie miesiąc a potem czekanie aż się maszyna skończy na kolejną reaktywacje :rolleyes:

podacie nazwy tych youtuberów? czy jakiś przebija 200 subskrybentów? 

nie polecam, sądząc po postach tego pseudo sponsora widać że na serwerze będzie maksymalnie 50 osób

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

to co jest na mpc to nie moje hobby :P to jest jedynie 1/10 tego co potrafie lubie też pisać rap :> łap like, dzięki za wypowiedz, elo! 

współczuje twojej horobie Crime :( upadły ci owe serwery i aż szkoda mi na to patrzeć jak to przeżywać musisz, przykre.

ale łap PW.

Opublikowano
to co jest na mpc to nie moje hobby  :P to jest jedynie 1/10 tego co potrafie lubie też pisać rap :> łap like, dzięki za wypowiedz, elo! 

Szkoda tylko że z tych rzeczy kompletnie nic Ci nie wychodzi. <3

Btw. skąd truta?

Heniek.

Opublikowano

Nie polecam bo perserga, brak doświadczenia kozaczy na ts, pozdrawiam F7. Pamiętaj cisne Cie równo. 
Pytanie jaka reklama? Bo jak chcecie u Darka to wiele nie dostaniecie. :) 
Pytanie dlaczego Perserga w teamie :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Szkoda tylko że z tych rzeczy kompletnie nic Ci nie wychodzi. <3

Btw. skąd truta?

skoro twierdzisz że mi nic nie wychodzi to nie pytaj skąd truta bo pewnie jest zbugowana skoro masz takie iq to sobie odpowiedz sam na pytania.

Nie polecam bo perserga, brak doświadczenia kozaczy na ts, pozdrawiam F7. Pamiętaj cisne Cie równo. 

Pytanie jaka reklama? Bo jak chcecie u Darka to wiele nie dostaniecie. :) 

Pytanie dlaczego Perserga w teamie :)

Perserga nie sprawia problemów, i my cie też!, 5.

Z rekama u Darka raczej nie i nie muszę się rozpisywać u kogo będzie u tego będzie :)

Perserga w teamie bo to taka morda że aż sam sobie zazdroszczę że takiego człowieka mam.

!!!Dla zainteresowanych ludzi dodaje bardzo ważna informacje!!!

-Zapomniałem dodać bardzo ważny punkt do prezentacji ( z Metków w Lesie i w Czerw. Lesie dropią Małże )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...