Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimnazjalistki w ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z poważaniem

Kolego sąd jest dwie przecznice dalej.  :mellow:

Mogłabym więcej pisać, ale po co ? obejrzyjcie sobie program "Szkoła" ten program jest odpowiedzią na wszystkie pytania :P

Właśnie przez takie seriale młodzież jest TAK tępa. Wystarczy przejechać się tramwajem, aż zanosi mi się na przeklinanie gdy mam o tym mówić. Jadę sobie dzisiaj tramwajem z jakimiś mało dojrzałymi typami prawdopodobnie z technikum czy tam liceum. Nie dosyć, że ich śmiech brzmiał jak zdychanie świni to jeszcze przez 15 minut rozmowy. Notorycznej dosłownie, ani razu nie wypowiedzieli zdania bez krzaczków lub jak kto woli przekleństw. Ja kurde rozumiem, że od czasu do czasu coś się może wymsknąć, ale nosz kurde jego mać! Przedszkolaki jadą tramwajem, a ci o penisach i waginach i na dodatek klną. Zabić to za mało!  <_<

Opublikowano

Czy wie ktoś ile lat miała Maryja kiedy urodziła Jezusa ;)))?

Ona też według was była dziwką ;>?

Opublikowano

Czy wie ktoś ile lat miała Maryja kiedy urodziła Jezusa ;)))?

Ona też według was była dziwką ;>?

A papież wiesz kiedy umarł?

Co do Maryi, pls, o czym wgl rozmawiamy.

Opublikowano

Przecież tak zawsze było, zapytajcie swoich rodziców jak wyglądało w szkole (mówię końcówka 8 klasy podstawówki/początek lic.). Wtedy była taka sama patologia, ludzie żeby mieć na szlugi robili fałszywe zbiórki na PCK, na imprezach ćpano, jarano alkoholizowano się i uprawiano seks. Była taka sama patologia, tyle że kiedyś się tak głośno o tym nie rozmawiało. Niestety tak będzie przez cały czas, ludzie się nie szanują, nie mają ograniczeń. Co do kobiet w dzisiejszych czasach to bardzo daleko im do szanujących się (nie mówię o wszystkich). Teraz tak już jest, że zaprosisz koleżanki na domówkę i w ciągu jednego wieczora zaliczysz każdą, samo życie. 

lownfast

Opublikowano

Pierdolisz głupoty.

U mnie w szkole (najlepszej w mieście pod względem wyników uczniów) gdzie są takie profile jak MAT-FIZ/MAT-INF/BIO-CHEM/SPOŁ-PRAW praktycznie każda dziewczyna daje na imprezach, najpierw palcówa u jednego, a ruchanie u drugiego. Życie. 

lownfast

Opublikowano

U mnie w szkole (najlepszej w mieście pod względem wyników uczniów) gdzie są takie profile jak MAT-FIZ/MAT-INF/BIO-CHEM/SPOŁ-PRAW praktycznie każda dziewczyna daje na imprezach, najpierw palcówa u jednego, a ruchanie u drugiego. Życie. 

A czy szkoła jest wyznacznikiem tego jaka osoba jest prywatnie? Zresztą tu nie ma nawet co dyskutować, najzwyczajniej w świecie pierdolicie głupoty. ;)

Opublikowano

A czy szkoła jest wyznacznikiem tego jaka osoba jest prywatnie? Zresztą tu nie ma nawet co dyskutować, najzwyczajniej w świecie pierdolicie głupoty. ;)

Na podstawie tego co widzę, nie, nie pierdolimy. Jeżeli znasz kilka takich osób albo same takie osoby nie oznacza że 80% taka jest. Niestety. Takie są realia a mój przykład był tylko po to żeby pokazać niektórym "sterotypowcom" że to jest wszędzie. 

lownfast

Opublikowano

Na podstawie tego co widzę, nie, nie pierdolimy. Jeżeli znasz kilka takich osób albo same takie osoby nie oznacza że 80% taka jest. Niestety. Takie są realia a mój przykład był tylko po to żeby pokazać niektórym "sterotypowcom" że to jest wszędzie. 

W takim razie współczuję Ci otoczenia, może czas je zmienić? Znam, a raczej znałem tylko jedną taką osobę, a wy tu gadacie o "połowie kobiet".

Opublikowano

W takim razie współczuję Ci otoczenia, może czas je zmienić? Znam, a raczej znałem tylko jedną taką osobę, a wy tu gadacie o "połowie kobiet".

W takim razie gratuluje Ci że poruszasz się w tak wyszukanym gronie. 

Ja niestety chodzę do szkoły, czasem imprezuje i widzę jak to wygląda naprawdę. Po wielu osobach bym się różnych rzeczy nie spodziewał bo widując je są spokojne, ułożone a przychodzi co do czego to w ciągu wieczoru gości w sobie trzech obcych mężczyzn. Taka jest rzeczywistość, a jak balangujesz w czytelni szkolnej to nie dziwie się, że mało takich osób spotykasz. Zresztą na imprezach często jest alkohol, właściwie prawie zawsze i chyba nie wiesz jak zachowuje się napojona kobieta. Część nie pije faktycznie, ale z czasem i ta ułożona kobieta raz przeholuje. Tyle w tym temacie, ja wiem swoje bo uczestniczę w życiu społecznym. :)

lownfast

Opublikowano

W takim razie gratuluje Ci że poruszasz się w tak wyszukanym gronie. 

Ja niestety chodzę do szkoły, czasem imprezuje i widzę jak to wygląda naprawdę. Po wielu osobach bym się różnych rzeczy nie spodziewał bo widując je są spokojne, ułożone a przychodzi co do czego to w ciągu wieczoru gości w sobie trzech obcych mężczyzn. Taka jest rzeczywistość, a jak balangujesz w czytelni szkolnej to nie dziwie się, że mało takich osób spotykasz. Zresztą na imprezach często jest alkohol, właściwie prawie zawsze i chyba nie wiesz jak zachowuje się napojona kobieta. Część nie pije faktycznie, ale z czasem i ta ułożona kobieta raz przeholuje. Tyle w tym temacie, ja wiem swoje bo uczestniczę w życiu społecznym. :)

Sugerowanie, że nie wiem. xD 

Opublikowano

A wiecie co jest najlepsze? Że każda dziewczyna w wieku 16 roku życia nie jest już dziewicą, a wszyscy Licealiści (mam na myśli chłopaków, uczniów Liceum) jeszcze nie poruchali. Jak to jest??? WTF!!!!

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

A wiecie co jest najlepsze? Że każda dziewczyna w wieku 16 roku życia nie jest już dziewicą, a wszyscy Licealiści (mam na myśli chłopaków, uczniów Liceum) jeszcze nie poruchali. Jak to jest??? WTF!!!!

Mało dziewczyn się rodzi, proste.
Opublikowano

Mało dziewczyn się rodzi, proste.

Nie powiedziałbym, znam przypadki związku 14 latki i 30 latka.

Chłop 30 lat, chce się no i co?

Dziewczyna nie odmówi więc traci dziewictwo...

Dziwi mnie tylko, czy taki facet nie wie o tym, że może mieć to sprawe w sądzie.

Oprócz tego te puste muszą pochwalić się na fb chłopakiem...

Ciekawi mnie czy rodzice wiedzieli o tych związkach.

Opublikowano

Nie powiedziałbym, znam przypadki związku 14 latki i 30 latka.

Chłop 30 lat, chce się no i co?

Dziewczyna nie odmówi więc traci dziewictwo...

Dziwi mnie tylko, czy taki facet nie wie o tym, że może mieć to sprawe w sądzie.

Oprócz tego te puste muszą pochwalić się na fb chłopakiem...

Ciekawi mnie czy rodzice wiedzieli o tych związkach.

ktoś tu kurwa się chyba na lekcji czytania ze zrozumieniem opierdalał
Opublikowano

w średniowieczu kobieta w wieku 14 lat szukała sobie męża i zachodziła w ciążę więc nie wiem w czym problem ;)

przecież nie od dziś wiadomo że cofamy się w ewolucji.

Pozdrawiam wszystkie małpki xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

w średniowieczu kobieta w wieku 14 lat szukała sobie męża i zachodziła w ciążę więc nie wiem w czym problem ;)

przecież nie od dziś wiadomo że cofamy się w ewolucji.

Pozdrawiam wszystkie małpki xD

Panie, wtedy ludzie krocej zyli to i wczesniej w pewien sposob dojrzewali, a teraz niektorym stuka juz ponad setka. U mnie po szkole smiga loszka z brzuchem xD

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...