Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Surka wp pod DT

Endziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam zamiar stworzyć sobie surkę wp na pl'u, żeby bić metki mordu w DT. Tutaj pojawia się pytanie jakie byłoby optymalne eq, żeby samemu dojść do piętra z metkami i nie mieć problemu z ubijaniem metków? Posiadam buffka ze skillami m3 ale ciągle czytam ku, więc do wbicia 75 na surce i skilli na nim powinno być m10/g. Posiadam takie eq jak :

http://screenshooter.net/102172871/fljrwfv

http://screenshooter.net/102172871/mtgwdxs

Jakiś słaby fms 30% śr z lipnymi kd, ebo+9 czyste, srebrna +9 czysta i eq z 1.5k hp. Jeszcze jak rozdawać skille na tej surce żeby dobrze się expiło ostrze->zbrojka->strach czy może jakoś inaczej? Od którego lvla iść do v2 na szpony żeby się to opłacało, czy może na tym v3 surce wp lepiej jest expić?

Opublikowano

Na DT chyba nic nie stunuje i właśnie się zastanawiam czy sprzedać tą tarczę i szukać czegoś 20% na dt oraz czy wystarczy na dt yy+9 z 2k hp 10% do pż z kd uchylki+4 i speeda +4?

Opublikowano

Na DT chyba nic nie stunuje i właśnie się zastanawiam czy sprzedać tą tarczę i szukać czegoś 20% na dt oraz czy wystarczy na dt yy+9 z 2k hp 10% do pż z kd uchylki+4 i speeda +4?

zbrojka starczy spoko, dodał bym do tego złoty wisior +9 z HP, co do skili ja osobiście robiłem Ostrze > Strach > Zbrojka, moim zdaniem najlepsza opcja na EXP tym bardziej metki, tarcza, hmm przydało by się tam więcej % dt + blok ciosów, postaraj się jeszcze dokupić jakiś hełm min 10% DT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...