Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freez Retrieving manifest

dzbanee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, gra stoi tak już od ponad 2h..

http://scr.hu/6zot/gx598

Nie wiem, czy dawanie Repair czy ponownie wyłącznie i włączenie Clienta coś da, czy nie zacznie przypadkiem pobierać się od nowa, a jednak Tera mało nie waży

i to sie troche patchuje..;p

Miał ktoś podobny problem może wystarczy troche poczekać, chociaż w to wątpie.

Opublikowano

Mi dziś pomogło ponownie uruchomienie gameforge live (tak gdzieś z 20 razy) + pauzowanie i odpauzowywanie pobierania - po 1h sie naprawia xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam problem, ale uruchamianie od  nowa i ponowna instalacja tylko mnie bardziej denerwuje aniżeli coś pomaga.
Do rzeczy - kiedyś miałam zainstalowaną już TERĘ na komputerze, ale po czasie ją usunęłam. Teraz chciałabym wrócić do gry.
Zostawiłam na całą noc włączony instalator, żeby gdy wstanę moim oczom ukazał się piękny, czerwony przycisk z białym napisem PLAY... tymczasem załamuje mnie komunikat "Retrieving Manifest", który jakoś nie ma zamiaru zaskoczyć. Dodatkowo Patch pobiera się 0.0kb/s [link do ss] , czyli nie pobiera się wcale do pewnego momentu [zapewne się wczytuje pobrana lista plików], a później, gdy osiąga 100% ZNÓW SIĘ ZAMRAŻA. 
Znajoma poleciła mi odpalenie gry  przez wiersz poleceń, ale kompletnie się na tym nie znam, mimo instrukcji nawet nie potrafię się za to zabrać..
Zna ktoś zatem jakiś sposób? 

bez%C2%A0tytulu.jpg
Ora o namaeru na yo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...