Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd "StartService Failed (2)" podczas włączania gry

KACPER-W

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj otworzyć robocrafta z tego folderu

post-1037694-0-79466800-1431621218_thumb.png

przez administratora albo usuń i ponownie zainstaluj EasyAntiCheat (powinien się sam zainstalować przy uruchomianiu gry)

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Spróbuj otworzyć robocrafta z tego folderu

przez administratora albo usuń i ponownie zainstaluj EasyAntiCheat (powinien się sam zainstalować przy uruchomianiu gry)

Zrobiłem tak jak mówiłeś, i nic z tego. Jak odpaliłem przez administratora tamto to niby się już włączyło ale gdy się loguje ( po kliknięciu przycisku logowanie ) to pisze ,,Enabling roboshield''  i potem coś tam timed out.  usuwałem już nie raz EasyAntiCheat lecz to nic nie daje :/

Opublikowano

Zrobiłem tak jak mówiłeś, i nic z tego. Jak odpaliłem przez administratora tamto to niby się już włączyło ale gdy się loguje ( po kliknięciu przycisku logowanie ) to pisze ,,Enabling roboshield''  i potem coś tam timed out.  usuwałem już nie raz EasyAntiCheat lecz to nic nie daje :/

Jak nie wyskakuje żaden błąd to może poczekaj chwilke ;)

wagner.jpg

Opublikowano

Miałem taki błąd to grę od nowa pobrałem, ale nie jestem pewien czy tobie to pomoże.

Nie pomoże, mam tą grę na steam więc usunąłem pliki lokalne robocraft - pobieram od nowa i ten sam błąd, ok więc usuwam znów i pobieram launcher robocrafta z strony ale i tak potem ten sam błąd; jestem teraz znów na steam z robocraftem i nadal mam ten błąd ;/

Opublikowano

ref

ref, ref, ref no człowieku daj spokój. Jak widzisz że nikt ci nie umie pomóc to nie spamuj jak posrany 

wagner.jpg

Opublikowano

ref, ref, ref no człowieku daj spokój. Jak widzisz że nikt ci nie umie pomóc to nie spamuj jak posrany 

jak coś Ci nie pasuje to ignoruj to, wcale mi nie pomagasz tym postem

Opublikowano

Wywal całkowicie robocrafta dosłownie wszystko, pliki, resztki w rejestrze, dane w dokumentach itd łącznie z steamem. potem pobierz nowego czystego robocrafta z strony producenta a nie z steama i zainstaluj nie bawiąc się przy tym komputerem, do tego wyłącz antywirusa podczas instalacji powinno pomóc.

Opublikowano

Wywal całkowicie robocrafta dosłownie wszystko, pliki, resztki w rejestrze, dane w dokumentach itd łącznie z steamem. potem pobierz nowego czystego robocrafta z strony producenta a nie z steama i zainstaluj nie bawiąc się przy tym komputerem, do tego wyłącz antywirusa podczas instalacji powinno pomóc.

Odinstalować go jeszcze dam rade, lecz nie wiem  jak by to w rejestrze wyczyścić ( moze ccleaner zadziala na to ale nw )   . Spróbuje jakoś, może dam rade może nie, dam edit jaki wynik tego będzie . 

EDIT- Nie działa, nadal tak samo. Prosiłbym o powiedzenie co z tym rejestrem itd.

Opublikowano

Poszukaj w necie :) Jest pełno poradników, ccleanerem też możesz albo jakims innym programem do odinstalowywania to ci od razu usunie resztki.
Powiedz czy twoj komp spełnia wymagania, i czy nic ci nie blokuje jakis anyvir/windows cokolwiek 

Opublikowano

Poszukaj w necie :) Jest pełno poradników, ccleanerem też możesz albo jakims innym programem do odinstalowywania to ci od razu usunie resztki.

Powiedz czy twoj komp spełnia wymagania, i czy nic ci nie blokuje jakis anyvir/windows cokolwiek 

Poszukałem lecz nic ... Spełnia spełnia te wymagania, już kiedyś grałem w robocrafta 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...