Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkręcony i5 2500k

kite4jesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co do tylu pokręcasz? Masz mocny zasilacz? Dobre chłodzenie? Procka maksymalnie do 4.0. Bez zmiany napięć się nie obędzie.

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

po co ci wyniki z nic nieznaczacego benchmarka?

w jaki sposób w takim razie porównać taki procesor do jakiekolwiek innego?

­

Opublikowano

Ja tego nie napisałem, po prostu jest pełno innych, sprawdzonych i bardziej funkcjonalnych benchmarków.

Jak chcesz mieć porównanie do wielu procków, to patrzysz na popularne benchmarki a nie na coś wyciągniętego z ciemnej strony internetów.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja tego nie napisałem, po prostu jest pełno innych, sprawdzonych i bardziej funkcjonalnych benchmarków.

Jak chcesz mieć porównanie do wielu procków, to patrzysz na popularne benchmarki a nie na coś wyciągniętego z ciemnej strony internetów.

chwila chwila, cpubenchmark.net jest mało popularne?

­

Opublikowano

A google boli? Zrobię to z instrukcją dla ciebie. Wpisujesz w google i5-2500k, klikasz w link z domeną, która ma w nazwie hasło "intel". I już masz swój procesor, a potem używasz mózgu i klikasz porównaj, potem szukasz do czego chcesz go porównać i tyle. Jak tego nie ogarniasz to przepraszam, ale wracamy do painta.

link już do strony z twoim procesorem:

http://ark.intel.com/pl/products/52210 

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

czyli mam brać i5 2500k mimo iż:

jest 5x droższy

mam płytę głowną pod procesor 5x tańszy

mam wlasciwie caly zestaw i jedyne co bym zmienił kupując xeona to wlasnie procesor

mam zamiar mocno overclockować xeona?

­

Opublikowano

albo masz budzet na i5 2500k albo nie, nie ma co sie zastanawiac, roznica jest diametralna 

porownywalnie jak po przesiadce z preslerow na penryny 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...