Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AsheriaS2

Corvn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwery na prawdę dobrze się zapowiada. Boję się tylko reakcji o IS, który ułatwi gre szczególnie EQ + wierzchowce, ale mniejsza o to.

Ładna i przejrzysta prezentacja oraz nowe mapy i te łowiska coś nowego.

Uszczęśliwicie mnie jak pozbędziecie się jeszcze AV1/2 bo to jest najgorsze miejsce w całym metinie expić w kwadratach :)

Kiedy start bo nie doczytałem.

Dziękuje za opinie!

Av1/2 dzisiaj postanowiliśmy że nie będzie, nam tez się to znudziło 

start za Tydzień lub dwa oficjalną date podamy w niedziele 

Czy ty przypadkiem się nie chwaliłeś że masz liba na game pod 4 strony kart? Skoro tak, to czemu go nie użyjesz?

czy ja się chwaliłem libem na 4 strony kart? weż idz i przeczytaj sobie kto się chwalił ze go "mam"

po co mi 4 strony eq? po to aby ludzie stali i expili? i nawet do m1 nie latali?

56928084622805469272.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Pokaż mi serwer gdzie"..

-"masz tak rozwinięty system run"

Co tutaj masz, aż tak bardzo rozwinięte? Podzielenie run na trzy stopnie ulepszania? Na wielu serwerach już jest to  dodane np. invoria.

-"ulepszanie kostiumów"

Tego chyba nie ma żaden serwer choć mogę się mylić.

-"łowienie tak zrobione"

Większość serwerów rybołówstwo ma podobnie zrobione np. arianea tylko tam dostaje się nagrody za wykonywanie misji.

-"bs, i inne klientowe zmiany"

Myślę, że pomysł z bs nie wypali. Ludzie w dzisiejszych czasach nie będą siedzieć cały czas przed komputerem i mieszać jeden item.

-"drop sm z bosów"

Też już był na kilkunastu serwerach, które niestety upadły. Być może istnieją jeszcze jakieś serwery gdzie dropią Sm z bossów, lecz w tej chwili sobie nie przypomnę nazw.

projekt.jpg

Opublikowano

"Pokaż mi serwer gdzie"..

-"masz tak rozwinięty system run"

Co tutaj masz, aż tak bardzo rozwinięte? Podzielenie run na trzy stopnie ulepszania? Na wielu serwerach już jest to  dodane np. invoria.

-"ulepszanie kostiumów"

Tego chyba nie ma żaden serwer choć mogę się mylić.

-"łowienie tak zrobione"

Większość serwerów rybołówstwo ma podobnie zrobione np. arianea tylko tam dostaje się nagrody za wykonywanie misji.

-"bs, i inne klientowe zmiany"

Myślę, że pomysł z bs nie wypali. Ludzie w dzisiejszych czasach nie będą siedzieć cały czas przed komputerem i mieszać jeden item.

-"drop sm z bosów"

Też już był na kilkunastu serwerach, które niestety upadły. Być może istnieją jeszcze jakieś serwery gdzie dropią Sm z bossów, lecz w tej chwili sobie nie przypomnę nazw.

dziękuję za twoją opinie szanuję ją, ale chyba twoja rola na tym się kończy... <3

56928084622805469272.png

Opublikowano

Lipa że na plikach Lastivi S2.

Kolejny gotowiec tylko Edytowany nic więcej.

Nie polecam ze względu że serwer na Game 2k89 + plikach Lastivi.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Oj chłopie myślisz się! Jest to na plikach starej asheris1 mozesz sobie poszukać zapowiedzi na mpc robilem s1 jakos ponad rok temu, to skad bym mial lastivie?

Game 2k89 serio? Nie jesteś zbyt pewny siebie?

56928084622805469272.png

Opublikowano

Fajna prezka, przyjemna dla oka. Podoba mi się set na 40lv. Polecam, lecz prawdopodobnie nie zagram.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Serwerek ładny na pewno zagram , co do tych WIELKICH krytyków nie zwracałbym zbytnio uwagi na ich posty dlaczego ? Zawsze jak startuje jakiś serwer to albo piszą że jest za dużo nowości i zbędnych gówien a jak zobacz że jest mało nowości to napiszą że także gówno bo za mało wszystkiego ... Jeżeli chodzi o mnie serwer 10/10 ładny Medium się szykuje polecam i wbiję na pewno z Gildią ! :)

Opublikowano

Oj chłopie myślisz się! Jest to na plikach starej asheris1 mozesz sobie poszukać zapowiedzi na mpc robilem s1 jakos ponad rok temu, to skad bym mial lastivie?

Game 2k89 serio? Nie jesteś zbyt pewny siebie?

Yyy bo widać po EQ? 4 Sloty na wierzchowce ale to nie działa bo nie jest to Source, te same runy + ikona, ten sam system PO. :)

Także nie mów że to nie jest na Lastivi. :)

Pety/Wierzchowce też te same + Handlarze podobni.

Ten sam system Pasów, te same bryłki, Ten sam wygląd konia militarnego, Te same umiejętności pasywne Smocza furia i życie, Wierzchowce te same, tylko Mapy masz nowe + Crafting+ Panel boczny + inne kosmetyczne zmiany i tyle, nie mów że to nie są pliki Lastivi bo widać gołym okiem. :) Szczególnie jak sam na nich robiłem.  :rolleyes:

Serwer fajnie edytowany tylko mówię że to Lastivia Pozdrawiam.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Nie wiem sam jak to ocenić. Niby fajnie, a z drugiej strony po grafice od razu przypomniało mi to Ascariala, a systemy takie jak czas na dungeonach oraz GUI do zmiany bonusów z Balmory.

Opublikowano

Yyy bo widać po EQ? 4 Sloty na wierzchowce ale to nie działa bo nie jest to Source, te same runy + ikona, ten sam system PO. :)

Ten sam system Pasów, te same bryłki, Ten sam wygląd konia militarnego, Te same umiejętności pasywne Smocza furia i życie, Wierzchowce te same, tylko Mapy masz nowe + Crafting+ Panel boczny + inne kosmetyczne zmiany i tyle, nie mów że to nie są pliki Lastivi bo widać gołym okiem. :) Szczególnie jak sam na nich robiłem.  :rolleyes:

po pierwsze wierzchowce walają się po mpc jak głupie

Skąd ty wiesz na jakim game ja pracuję?:D

idąc twoim tokiem myślenia stary ascarial tez był na plikach lastivi i 80 % serwerów bo miały te samy ikony bryłek, wierzchowce podobne, system run

tylko mój system run inaczej wygląda :P niż na plikach Lastivi

56928084622805469272.png

Opublikowano

Musze to skomentować bo jesteś ślepy i nic do ciebie nie dochodzi 

Byłem w teamie razem z Corvn za czasów wtedy to była asheria

Prace s1 rozpoczęły się w styczniu 2014 roku i od tego dnia siedziałem z nim i mu doradzałem

zaczynał robić serwer z plików "bySchittset" jak ktoś nie wierzy latają zdj i filmiki z asheris1 ze jeszcze nie ma kostiumów itp 

gdy praca dobiegała końca, po prostu sprzedaliśmy pliki. po uwzględnieniu takiej opcji że jeśli asheria nie wystartuję do "x" czasu

możemy na tych plikach dalej pracować no i tak sie stało. W 2015 roku Asheria otrzymała miano AsheriaS2.pl

wtedy już nie byłem w ekipie, ale gadałem nie raz z Corvn. myślę że jest ponad 10 świadków na to że asheria nie stoi na plikach lastivi

interface gry to tylko interface.. zastanów się co do game, bo jeśli zapis tabelek jest w .txt to... raczej nie może być 2k89 nie prawdasz?

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

Patrząc na tę prezentacje wygląda to jakby sam pomysł stworzenia serwera wywiązał się mniej więcej tak: "Zróbmy serwer, ale nie mam pomysłu jaki to polatajmy po publikacjach, z każdego coś podkradniemy i benger".

Opublikowano

Jeszcze jeden wpis na fanpagach nie swojego serwera a zakończę Wam dzień dziecka. 

Pozdrawiam i ładna prezka. 

Kolego czy ja gdzieś latam i daję jakieś wpisy po fanpagach? 

wybacz ale nie. 

nikt tego z mojej ekipy nie zrobił, jeśli zrobił to jakiś gracz 

przepraszam za niego, i apel do wszystkich! nie robić takich rzeczy.

Patrząc na tę prezentacje wygląda to jakby sam pomysł stworzenia serwera wywiązał się mniej więcej tak: "Zróbmy serwer, ale nie mam pomysłu jaki to polatajmy po publikacjach, z każdego coś podkradniemy i benger".

Oj nie będę mówił co kto kradnie, bo nie chce Ci wspominać twoich czasów z azprime.

Jeśli twoje pomysły biorą się z tego to sory ale nie mam pytań rób jak uważasz.

Pomysł był z głowy a nie tak jak piszesz

ps. serwer fajnie się prezentuję słyszę to od dużej ilości graczy metin2 

więc w czym masz problem kolego? 

pozdrawiam

56928084622805469272.png

Opublikowano

Pierwszy raz widze system kostiumów nawet dla tego opłaca sie zagrac. Zawitam na serwie powodzenia

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Jutro lub w piątek przedstawię wam

- Parę nowych systemów oraz kilka zmian

- Sposoby reklamy (mogę zdradzić że będzie to coś nowego!)

56928084622805469272.png

Opublikowano

Podoba mi się ten handlu:))

Gdzie wydropie broń na 75lv? - Riper, Asfen

Asfen?? no nazwa ciekawa.

Serwer całkiem ładnie się zapowiada.

Kiedy start bo nie widziałem czy jest napisane.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Podoba mi się ten handlu:))

Gdzie wydropie broń na 75lv? - Riper, Asfen

Asfen?? no nazwa ciekawa.

Serwer całkiem ładnie się zapowiada.

Kiedy start bo nie widziałem czy jest napisane.

Start za tydzień lub dwa

w niedziele podam dokładną nazwe

56928084622805469272.png

Opublikowano

Jak bedzie duzo osob na serwie to na 100% zagram.

Jak z reklama?

jest około 15 youtuberów z czego 5 z nich ma 10 -25 sub 

od poniedziałku Reklama na Radiach internetowych

a parę dni przed startem yt i strony 

To będzie serwer hard wgl?

Bo nie czytałem wszystkiego :D

medium

56928084622805469272.png

Opublikowano

Szybkie porównanie do ascariala...

ascarial: Hard, podstawowe systemy bez zmian, masa bugów, zbroja na 40 lv w is, i nie ma szans zdobycia coś w grze z is

AsheriaS2: Medium, podstawowe systemy zmienione, bugów na tą chwile nie ma, zbroje tylko i wyłącznie w grze nie ma w is, sm zdobywasz z bosów, i itemy oraz z łowienia,

Oj, oj tutaj się nie zgodzę ;)

Na Ascarial robiło się setki kont i czekało się aż dadzą SM a że były kupony SM w IS to można było przerzucać SM na jedno konto poza tym eventy OX gdzie rozdawano azraelki, SM i itemy z IS w wielkich ilościach więc pod tym względem nie masz kompletnie racji.

Zagram bo i tak przypomina Ascariala i z tego co widać też łatwo o SM będzie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...