Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotacja skilli Sorc

Spinner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest mozliwosc zeby mi ktos wrzucil jakas z*******a rotacje skili z programu rain meter najlepiej z kukielek zebym wiedzial jak mniej wiecej ma to wygladac zeby poprawic sobie deps bo mam mix set sauro/RST/ oraz AC i krece tylko 1,4kk w 5 min . Z gory dzieki pozdrawiam

Co jest szybsze od uciekajacego murzyna z kradzionym Telewizorem ??

--Jego Brat z Magnetowidem .

Opublikowano

Po prostu przeczytaj, przeanalizuj i zapamietaj jaki jest efekt kazdego skilla.Przyklad:

-Flame Fusion "Deals xx magical fire damage to a target within 25m, and decreases their Fire Resist by 120 for 10s" Wiec sila rzeczy p otym skillu ladujesz w goscia dmg od ognia.

Nie czaruj.

Opublikowano

Dobra tylko ze to nie jest odpowiedz na moja prosbe ja prosilem kogos o wrzucenie z rain meter tej rotacji bo tak jak napisalem cwiczylem na kuklach "na zdrowy rozsadek i patrzac po opisach skilli" i jednak dalej nie jestem zadowolony wiec jakby ktos mial chwilke dzisiaj akurat reset katy itp. to jakby mogl mi wrzucic z hypka rotacje oraz z kukielek to bede mega wdzieczny ;p

Opublikowano

Po pierwsze, nikt ci tutaj raczej nie wrzuci takiego czegos bo nie ma na tym forum zadnego raczej ogarnietego sorca.Po drugie nawet gdyby to i tak bezsensu, aby ktos ci wrzucal swoja 'rotacje' skilli, jest to glupota.Na dodatek kazdy skilli uzywa w innej kolejnosci.KAzdy chcialby na latwizne, parodiaa.

Nie czaruj.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Parodią to ty jesteś czlowieczku na tym forum bo nie pomagasz tylko nabijasz sobie posty swoimi głupimi opiniami więc możesz sobie wsadzić swoją opinie do kieszeni i wracaj grać w metina ^^ Ponawiam swoją prośbę jeżeli trafi na ten post jakiś ogarnięty sorc z większym doświadczeniem niż 70 lvl w metinie to zapraszam na PW bo tamtemu panu już podziękujemy ^^

Opublikowano

Parodią to ty jesteś czlowieczku na tym forum bo nie pomagasz tylko nabijasz sobie posty swoimi głupimi opiniami więc możesz sobie wsadzić swoją opinie do kieszeni i wracaj grać w metina ^^ Ponawiam swoją prośbę jeżeli trafi na ten post jakiś ogarnięty sorc z większym doświadczeniem niż 70 lvl w metinie to zapraszam na PW bo tamtemu panu już podziękujemy ^^

Jednak to ty jestes ta parodia i debilem zarazem.Brak argumentow,  bo czego innego sie moglem spodziewac niz pocisk w strone metina, bo w koncu tak sie nazwalem na tym forum.Wiec nie spinaj sie tak, bo przy mnie, to ty jestes malym chlopcem w aionie.  :) Po pierwsze:nie porownuj kukiel do np.hyperiona, grendala.Po drugie jak chcesz miec rotacje, to rusz dupe na instancje z jakims ogarem sorciem i w armie masz jego rotacje (chyba, ze nie ogarniasz, co jest bardzo mozliwe  #Barus).I pewna rada od sorca (ogarnietego).Rob tak, aby miec wszystko na cd.

Tak na marginesie, probuje a przynajmniej staram sie na tym forum pomoc jak tylko moge(przynajmniej tak mi sie wydaje :/ ).Jak ktos ma jakis problem z gra, niech smialo wali na pw, zawsze odpisuje (chyba, ze brak czasu), ale napewno odpsize po czasie.Bla bla bla.

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...