Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insomnia [Pl] [Dedyk] [Reload]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo cieszę się z powrotu tego servera.

Szukałem takiego ciągle ale jest tylko Pvp albo raty 500% itp...

Zaraz zobaczymy co słychać na servie;p

Gość PanZagłady
Opublikowano

Czy mam jakieś złudzenia ?? o.0 To jest chyba kopia i to niejedna tego samego tematu .... Wczoraj jakis gosc mial tą samą treść obrazki , ogolnie wszystko skopiowane : | .

Opublikowano

Sanuyem - [GM]Azprime.

2 razy Mou się przysrał za reklamę choć jakoś Siera miał swoją reklamę, a dalej jego temat nie jest w koszu.

Wczoraj jakiś gracz zrobił reklame, a nie był w teamie.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Gość Sanuyem
Opublikowano

Perf, dlatego też zrobiłem "Wersje dla Moderatorów", którą zresztą zaraz uzupełnię. Jak widać modkowie ładnie sobie pogrywają. Tylko do mojej reklamy potrafili sie przysrać. Chuj z tym, że lost robi swoje reklamy... a zresztą nie tylko on, ale co tam, ja musze mieć pro elo elo generator, żeby temat był do zaakceptowania przez Modków...

Reasumując.. No comment.

Opublikowano

Nie no dobra, wszystko fajnie.

Ale jak na tym wbić skilla na G?

Nie płacze, że nie ma ku u handlarza, bo lubię takie servery.

Ale jeżeli tutaj z 1 metka jest max 1 ku to jest to przesada, ponieważ na prywatnych serverach nigdy nie będzie tylu graczy co na polskim globalu.

1 osoba nie nadropi sobie tyle książek, aby mogła sobie wbić skilla na G.

sygnaturay.jpg

404906102525.jpg

Opublikowano

Insomnia!!!! Najlepszy serwer jaki istnieje!!!!!!!!!! Zagram!!!!!

sygagnypek.png

Chcesz to daj -, chcesz to daj +, mnie to nie obchodzi ;/

Gość Sanuyem
Opublikowano

Mała informacja dla graczy:

Z Każdego rozwalonego metina, niezależnie od levelu jaki posiadamy, do naszego ekwipunku trafiają dwie losowe księgi umiejętności.

Pozdrawiam, [GM]Azprime.

Opublikowano

Ja serwer bardzo polecam . Mili gracze , mili gm i atmosfera wspaniala. Z tego co wiem logowanie padło chyba ale zdarza się .

Zapraszam wszystkich , bo jest mało graczy a im wieksza ilosc graczy tym lepsza zabawa

Ps. Pozdrawiam cala gildie FullOfHate

Nie będzie niczego.

Opublikowano

@UP

Chyba ci się coś pokićkało serwer12/7??X-World też miał problemy z padaniem LOGINU ale to naprawili skryptem który podnosi LOGOWANIE co 10minut.

Serwer nie jest 4FUN (mniej neo)i to jest dobre bo nie ma takiego czegoś że ktoś cię zgasi na skilla.

GM nie daje banów od tak sobie , po prostu wyzwałeś kogoś lub miałeś SH, MH.I jakoś nie widziałem jak GM komuś pomagał (yangi,itemy,lvl).

Po prostu nie potrafisz grać i tyle ci mogę powiedzieć.

PS:Ludzie wbijać na serwer bo naprawdę warto.

Opublikowano

Serwer nie pada tylko logowanie(wiesz co to jest??)

A z GM można się dogadać nie tak jak na innych serwerach gdzie GM olewa każdego.

A jeśli GM daje bany od tak sobie to dlaczego ja nie dostałem bana??

Na pewno kogoś obraziłeś i dana osoba zgłosiła to.

A i jeszcze jedno: Czy ja mówie że na 4FUN gaszą mnie na skilla??

Opublikowano

server badzo ladny BodyWarior dostal bana za bony od kolegi GMa <koles juz gma niema > i płacze na forum a sam nic osiagnac nie potrafi

Opublikowano

Dostalem bana za to ze stalem w kupce yangow i zbieralem bo jakis noob je wyrzucil .

Drugiego bana dostalem za to ze koles mnie na mh jechal w m1 a GM niby widzial ze telep sie z 5 metrow od niego do niego co za NOOBy z tych GM ( ze maja lagi i sa slepi to nie moja winna).

A jak sam GM powiedzial bany zaleza do szczecia lub pecha !!!! ZYcze wam pecha dzieci NEO .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...