Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zarobić , Lecz Się Nie Narobić!:)

Rogal004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz komenty więc tak :

I.

-1 punkt jest zbędny . Chyba każdy umie pobrać metina , zainstalować , zarejestrować się .

-Jeśli ktoś by zaczynał grać to raczej nie skorzysta z tego poradnika bo On zapewne nie wie co to kurwa dziki pies .

-

10.Gdy zdobędą tam już 18poziom to zobaczycie , że nawet z małym fartem będziecie mieli jakieś"pro" bony typu kolczyki 20% szybkości poruszania się!
( Jak by tak kurwa każdemu miały lecieć itemy typu kolce 20% speeda to botów nie opłacało by się puszczać na dzikusy tylko wbić im 18 lv i jazda . Powiem Ci, że dużo botów tak wyexpiłem i kurwa cudem nie wyleciał mi żaden ' pro item ' :) )

-

Doceńcie moją prace i nie krytykujcie, a jeżeli masz zamiar skrytykować to po prostu wyjdź z tego tematu.
- Trzeba było się zabierać za inny poradnik a nie taki co był kilkadzieścia razy :)

Co do reszty chyba nic nie mam .

To Tyle ode mnie :))

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Korzystasz? Co Ty pierdlisz takich tutow bylo 100tysięcy innych ... kurwa pisze jak instaloac metka to chyba 10letnie dziecko umie? -.-

Leci -

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...